BeamZ Set van 2 MHL90 LED Movingheads Wash 5x 18W met RGBAW UV LED's

Set van twee MHL90 LED movingheads van BeamZ voor een zeer aantrekkelijk lage prijs. Een perfecte set voor de mobiele DJ, café, discotheek, club etc. etc. Maak de meest mooie lichtshows met behulp van deze twee movingheads en laat je publiek versteld staan.

Deze set bestaat uit:2x BeamZ MHL90 LED Movinghead Wash 5x 18W met RGBAW-UV LED's

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


BeamZ MHL90 LED Movinghead Wash 5x 18W met RGBAW-UV LED's

LED movinghead wash 5x 18W met RGBAW-UV LED's MHL90 van BeamZ voor het creëren van een geweldige lichtshow. De movinghead is geschikt voor professioneel gebruik en bezit 5 extreem heldere LED's van 18 Watt per LED. Elke LED heeft 6 kleuren (rood groen, blauw, amber, wit en UV) en door deze kleuren te mengen kan een enorme variëteit aan kleuren gemaakt worden. De kop van de MHL90 is beweegbaar waardoor de lichtbundel 540° horizontaal en 180° verticaal gedraaid kan worden. Hierdoor is het bereik van deze LED wash movinghead enorm.

Het mooie van deze LED movinghead wash 5x 18W met RGBAW-UV LED's MHL90 van BeamZ is dat de LED's ook over UV beschikken. UV, ook bekend als "blacklight", zorgt voor een mysterieus effect waarbij witte accenten of UV gevoelige materialen oplichten. Een leuke extra dus naast de vele mogelijkheden qua kleur. Uiteraard bezit de MHL90 ook andere effecten zoals een stroboscoopfunctie en electronische dimmer. Alles is eenvoudig aan te sturen via DMX (11 of 15 kanalen). Mocht je niet zoveel verstand hebben van lichteffecten en toch willen genieten van deze mooie movinghead dan kan dat door de muzieksturing via de ingebouwde microfoon. Op die manier maakt hij zelf een mooie lichtshow en hoef je er verder niets voor te doen.

De MHL90 is geschikt voor tal van toepassingen en kan overal gebruikt worden. Cafe, clubs, feestjes etc. het maakt niet uit, overal is deze LED movinghead wash 5x 18W met RGBAW-UV LED's MHL90 van BeamZ op zijn plaats.

Kenmerken

5x 18W HEX LED's (6 kleuren). Wash effect. DMX gestuurd via 11- of 15 kanalen. Stroboscoop en dimmer (0 - 100%) functie. Muziekgestuurd via een ingebouwde microfoon. Master/slave-synchronisatie. Pan/tilt-snelheidsregeling.

Specificaties

Horizontaal bereik: 540°. Verticaal bereik: 180°. Stralingshoek: 22°. Aantal kleuren: 6 (door het mengen van deze kleuren kunnen ontelbaar veel kleuren gemaakt worden). Uitgebreide functie-regeling. Aansluitspanning 230Vac/50Hz. Vermogen: 100W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen 175 x 178 x 245mm. Gewicht 3.3kg.

 

€ 319.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Movingheads
Product
 

Main Menu

Main Menu