2e keus Resident DJ Kontrol 3 DJ MIDI controller

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

De Kontrol 3 is een uitgebreide MIDI controller met extra aansluitingen en functies. Het is de ideale compacte controller door de grote jogwheels en de extra verlichting. Ook in het donker is de controller goed te bedienen. De Kontrol 3 is dan ook een aanrader voor de DJ die een beetje meer uit zijn midi controller wil hebben.

Extra functionaliteiten
De gebalanceerde uitgangen op de controller maken het mogelijk om deze aan te sluiten op een bestaande PA set. Met de 'needle drop' functie kun je door de track heen zoeken zoals dat ook met de CDJ-2000 van pioneer kan. Door de ingebouwde geluidskaart kun je aan de voorkant van de controller je koptelefoon aansluiten en een microfoon.

Geleverd met software
Deze controller wordt geleverd inclusief LE versie van de bekende Virtual DJ software. Met de Sync knoppen op de controller is het mixen van tracks een eitje voor elke DJ. De software en controller beatmatchen de muziek aan elkaar zodat je zelf de regie in handen kan nemen met de loop, cue en sample effecten. Virtual DJ staat ook het mixen van video toe, be creative!


Kenmerken MIDI controller met ingebouwde soundcard. Levering inclusief Virtual DJ LE. Grote 8,5cm jogwheels. Verlichte toetsen voor bediening in het donker. Needle drop functie voor zoeken in tracks. Sampling, effecten en CUE punten. 2-kanaals Mixer unit gedeelte. Sync functie voor het mixen van beats. Ondersteunt Windows 8 / 7 / Vista / XP en MAC OS.
Specificaties Compleet MIDI mappable (werkt met elke software). Beat Sync samplers. Pitch control. 3 CUE punten per song. Ingebouwde soundcard (24 bits, 192kHz). Shift knop voor extra functies per toets. MIDI toetsen: 2 Jogwheels, 5 Faders, 14 Draaiknoppen, 1 "endless" knop voor tracksearch, 51 toetsen. Voeding via USB (meegeleverd) of 5v Adapter (niet meegeleverd). Hoofdtelefoon aansluiting via 6.3mm jack. Microfoon aansluiting via 6.3mm jack. Luidsprekers of versterker direct via XLR of RCA aan te sluiten.
Levering 1x Midi controller. 1x USB kabel. 1x Virtual DJ LE software CD. Handleiding (Engels).
Afmetingen en gewicht Afmetingen 35 x 3,8 x 28cm. Gewicht ca. 2 kg.

€ 179.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek DJ Gear 2e keus aanbiedingen
Product
 

Main Menu

Main Menu