BeamZ 2R vervangingslamp 132 Watt 5000 lumen

2R vervangingslamp 132 Watt - 5000 lumen. Deze 2R, high-end reflector lamp, produceert zeer helder licht zonder schaduwen. De lichtoutput is gelijk aan een MSD-lamp van 300W, echter verbruikt deze maar de helft van de energie. De levensduur van deze lamp bedraagt meer dan 2.000 uur.

Kenmerken

ARC-afmeting: 1,1mm. Lumen-output: 5000 lm. Kleurtemperatuur: 8.000K. Gemiddelde levensduur > 2.000 uren. In iedere positie te gebruiken.

Specificaties

Vermogen: 132W. Lichtintensiteit: 5000 Lumen. Kleurtemperatuur: 8000K. Aansluitspanning: 85V. Afmetingen: 66.8 x 46mm.

€ 135.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Toebehoren
Product
 

BeamZ Laser Noodknop

Laser Noodknop. Met deze noodknop is het mogelijk om een laser uit te kunnen schakelen in geval van nood. De knop wordt geleverd zonder kabel en connector.

€ 27.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Toebehoren
Product
 

BeamZ Laser Noodknop met 20 meter kabel (voor lasers met interlock)

Laser Noodknop met 20 meter kabel (voor lasers met interlock). Deze noodknop is geschikt voor de BeamZ lasers met interlock aansluiting. Met deze knop is het mogelijk om de laser met een simpele druk op de knop uit te schakelen in geval van nood. Veiligheid staat immers voorop!

Hoge kwaliteit noodknop. 20 meter kabel. Incl. stekker voor connectie met interlock aansluiting op laser.

€ 69.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Lasers
Product
 

BeamZ Parbar 7x 10W Quad LED

BeamZ Professional Parbar 7x 10W met Quad LED's. Een complete lichtshow op een T-bar met 4 zeer krachtige PAR spots. De T-bar is opvouwbaar en met de meegeleverde tas kan de set zo eenvoudig meegenomen worden. De voetcontroller zorgt ervoor dat de lichtset bediend kan worden zonder daarbij handen nodig te hebben..

De spots van deze Parbar zijn elk voorzien van 7 RGBW Quad (ook wel 4-in-1 genoemd) LED's met een vermogen van maar liefst 10W per LED. Deze Quad LED's hebben als eigenschap dat ze 4 kleuren 'aan boord' hebben; Rood, Groen, Blauw en Wit (RGBW). Door deze kleuren te mengen worden tal van andere kleuren mogelijk zoals geel of paars. Doordat ook wit aanwezig is is het mogelijk om pastelkleuren te creëren waarmee de mogelijkheden enorm zijn. Door de hoge lichtintensiteit kan deze Parbar prima gebruikt worden in feestzalen,  horeca of bij een lichtshow.

De bediening van de BeamZ Professional Parbar is op meerdere manieren mogleijk. Allereerst natuurlijk de meegeleverde voetcontroller. Hiermee kan de Parbar 'handsfree' bediend worden wat natuurlijk vooral bij live optredens erg wenselijk is. Een andere optie is DMX sturing. Met 5 of 19 kanalen heb je volledige controle over de 4 spots en kunnen de meest mooie lichtshows maken met behulp van een DMX controller. Wil je wel een mooie kleurrijke lichtshow maar wil je er geen gedoe mee hebben? Dan is het mogelijk om de Parbar geheel zelfstandig te laten werken in de automatische of geluidsbestuurde mode. De ingebouwde microfoon zorgt ervoor dat hij op geluid reageert.

De BeamZ Parbar 7x 10W Quad LED is dé juiste keuze voor zowel vaste installatie als mobiel gebruik. Met de hoge lichtopbrengst kan de Parbar ook zeker voor grotere zalen of ruimtes gebruikt worden. De set is perfect voor DJ's of bands vanwege de meegeleverde tas en de mogelijkheid om de Parbar op te vouwen.


Kenmerken

All-in-one DMX LED lichtsysteem. Ingebouwde lichtprogramma's. 7x 10W Quad LED's. DMX-, auto- en muziekgestuurd. Ingebouwde LED-controller. Stroboscoopfunctie. Master dimmerfunctie. 4-pedaals voetcontroller. Menu display. Opvouwbaar, dus gemakkelijk mee te nemen. Meegeleverde draagtas.


Specificaties

Kleuren: RGBW. Aantal LEDs: 7x 10W per spot. DMX Kanalen: 5 of 19. Sturing: Voetcontroller, Automatisch, DMX of geluid. Aansluitspanning 230Vac / 50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 1200 x 80 x 280mm. Gewicht: 12.5kg.

€ 399.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product
 

BeamZ Professional LED Astro PARBAR met 4x 9W COB LEDs 4x 1W strobo

Compact maar compleet! BeamZ Professional LED Astro PARBAR met 4x 9W COB LEDs + 4x 1W strobo. Een complete lichtset bestaande uit een T-bar mét ingebouwde stroboscoop en vier verschillende PAR spots. De gehele set is eenvoudig in gebruik en kan op meerdere manieren gebruikt en gemonteerd worden. De set wordt geleverd incl. 2 beugels voor montage aan plafond, wand, vloer, etc. Tevens beschikt de T-bar over de mogelijkheid om deze op een statief (niet meegeleverd) te monteren. Optimale vrijheid dus qua gebruik en montage maar ook qua vervoer want de Astro parbar wordt geleverd inclusief een handige tas.

De BeamZ Professional Astro PARBAR lichtset bestaat uit vier parcans die elk voorzien zijn van een high power 9W COB LED met een zeer hoge lichtintensiteit. Deze COB LEDs stellen je in staat om een volledig kleurenspectrum te creëren. De stralingshoek van van elke parcan is te regelen tussen spot of wash. Naast de vier parcans is de T-bar ook voorzien van vier witte stroboscoop LEDs van maar liefst 1W per LED. Zo heb je twee lichteffecten in een.

De Astro PARBAR is op meerdere manieren aan te sturen. Voor bands is de BeamZ Professional dé uitkomst want de set wordt geleverd incl. een handige draadloze voetcontroller. Zo kan je verschillende programma's en effecten oproepen zonder daarbij je handen te gebruiken! Ook is het mogelijk om de gehele set via DMX (4 of 17 kanalen) aan te sturen voor volledige controle en de mogelijk om zelf complete shows te programmeren. Daarnaast wordt de Astro geleverd incl. een handige afstandsbediening waardoor de gehele set zeer eenvoudig (op afstand) te bedienen is. Andere mogelijkheden met deze lichtset zijn automatische besturing en geluidsbesturing. Bij automatische besturing werkt de Astro op een aantal zelf te kiezen programma's. Bij geluidsbesturing werkt de Astro op geluid door middel van een ingebouwde microfoon. Via het LED display op de achterkant van de T-bar kunnen alle instellingen snel en eenvoudig gedaan worden.

De BeamZ Professional Astro LED PARBAR is een prachtige startset of uitbreidingsset die in elke lichtplan zijn plek weet te vinden.

Kenmerken

Al-in-one effect met vier cans en een ingebouwde stroboscoop. COB technologie voor een volledig lichtspectrum (9W per can). 4x 1W LED's voor stroboscoop (4W totaal!). Aan te sturen via DMX (4 of 17 kanalen). Incl. afstandsbediening. Automatisch en geluidsbestuurd. Ingebouwde microfoon. DMX én stroom in/uit (doorlussen van DMX en stroom mogelijk). Dubbele beugels voor montage aan plafond, wand, vloer, etc.. Draadloze voetbediening. LED display voor menu-instellingen. Incl. handige tas.

Specificaties

4x 9W RGB LEDs, 4x 1W Witte LEDs. Aantal DMX kanalen: 4 of 17. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz. Vermogen: 72W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 885 x 220 x 390mm. Gewicht: 8.7kg.

€ 299.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Bar
Product
 

BeamZ MHL373 LED movinghead 37x 3W RGB 14 kanalen DMX

BeamZ MHL373 LED movinghead. Een professionele movinghead welke geschikt is voor vele toepassingen. Met maar liefst 37 LED's (Rood, groen en blauw) van 3W per LED beschikt deze movinghead over een zeer krachtige lichtbundel. De lichtbundel heeft een hoek van 4° waardoor deze movinghead perfect gebruikt kan worden om bepaalde zaken uit te lichten. Uiteraard kan de MHL373 ook gebruikt worden als onderdeel of hoofdact van een complete lichtshow. De motoren met zelfcorrigerende functie zorgen voor precieze en gecontroleerde bewegingen waardoor er schitterende dingen gedaan kunnen worden met deze movinghead.

De BeamZ MHL373 kan aangestuurd worden met DMX, 14 kanalen. Dit geeft de gebruiker de mogelijkheid om het effect helemaal naar wens in te stellen. Naast de pan & tilt bewegingen, een stroboscoop en dimmer functie zijn er uiteraard ook tal van kleuren te maken. Deze kleuren worden gemaakt door de afzonderlijke kleuren (rood, groen en blauw) te mengen.
Naast DMX is het ook mogelijk om de BeamZ MHL373 stand alone te gebruiken. Zo is er een ingebouwd programma welke in automatische mode opgeroepen kan worden. Maar ook geluidsbesturing is een optie zodat werkelijk iedereen, ook zonder kennis van licht of DMX, gebruik kan maken van dit schitterende effect. Alle instellingen kunnen eenvoudig op de achterzijde van het toestel gedaan worden. Een handig LED display zorgt ervoor dat het instellen van de MHL373 een fluitje van een cent is.

Kenmerken

37 LED's van 3W per LED. Kleuren LED's: rood, groen & blauw. Bediening via 14 DMX kanalen. Pan & tilt met electronische correctie. Stroboscoop en dimmer functie. Overzichtelijk LED display voor instellingen. Ingebouwde ventilator voor koeling.

Specificaties

Pan beweging: 540°. Tilt beweging: 255°. Stralingshoek: 4°. Aantal LED's: 37 (13x rood, 12x groen, 12x blauw). Stroboscoopfunctie: 0 - 13 flitsen per seconde. 14 DMX kanalen. Modi: DMX, geluidsbestuurd en automatisch.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen 190 x 245 x 350mm. Gewicht 6.3kg.

€ 299.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Movingheads
Product
 

BeamZ Professional 5 meter DMX Verlengkabel IP65

5 Meter DMX verlengkabel voor de Beamz Professional buiten-verlichtingsarmaturen.
De verlengkabel is voorzien van IP65 waterdichte connectoren en o.a. te gebruiken bij aansluiting op de BeamZ Professional IP kleurenunits en Wall Washers:

BeamZ BWA410 Aluminium LED PAR voor buiten. BeamZ LCB-48IP LED BAR voor buiten. BeamZ Star-Color serie.

€ 13.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Kabels Toebehoren
Product
 

BeamZ Professional 10 meter DMX Verlengkabel IP65

10 Meter DMX verlengkabel voor de Beamz Professional buiten-verlichtingsarmaturen.
De verlengkabel is voorzien van IP65 waterdichte connectoren en o.a. te gebruiken bij aansluiting op de BeamZ Professional IP kleurenunits en Wall Washers:

BeamZ BWA410 Aluminium LED PAR voor buiten. BeamZ LCB-48IP LED BAR voor buiten. BeamZ Star-Color serie.

€ 23.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Kabels Toebehoren
Product
 

BeamZ Professional 5 meter voeding verlengkabel IP65 WH128 5

5 Meter voeding verlengkabel voor de Beamz Professional buiten-verlichtingsarmaturen.
De verlengkabel is voorzien van IP65 waterdichte connectoren en o.a. te gebruiken bij aansluiting op de BeamZ Professional IP kleurenunits en Wall Washers:

BeamZ BWA410 Aluminium LED PAR voor buiten. BeamZ LCB-48IP LED BAR voor buiten. BeamZ Star-Color serie.

€ 29.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Kabels Toebehoren
Product
 

BeamZ Professional 10 meter voeding verlengkabel IP65 WH128 10

10 Meter voeding verlengkabel voor de Beamz Professional buiten-verlichtingsarmaturen.
De verlengkabel is voorzien van IP65 waterdichte connectoren en o.a. te gebruiken bij aansluiting op de BeamZ Professional IP Kleurenunits en Wall Washers:

BeamZ BWA410 Aluminium LED PAR voor buiten. BeamZ LCB-48IP LED BAR voor buiten. BeamZ Star-Color serie.

€ 49.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Kabels Toebehoren
Product
 

BeamZ IntiBar 300 Barrel LED lichteffect 30W DMX

Dit BeamZ IntiBar 300 Barrel lichteffect met een krachtige 30W LED zorgt voor een adembenemende kleurrijke show met een hoge lichtopbrengst. Dankzij de efficiënte stappenmotoren zorgt dit effect voor een strakke weergave van de show zonder trillingen of schaduwen. Het effect beschikt over meerdere gobo's en kleuren en kan uiteraard via DMX (7 kanalen) worden aangestuurd.

Ook voor de beginnende gebruiker is de BeamZ IntiBar 300 een zéér interessant effect. De IntiBar 300 is namelijk ook voorzien van muzieksturing zodat het effect volledig op zichzelf kan werken. Uiteraard ontbreekt ook de automatische mode niet zodat het effect altijd in beweging blijft en voor de mooiste lichtshows zorgt zonder dat je er naar om hoeft te kijken.

De 30W krachtige LED geeft het effect dermate veel lichtopbrangst dat de BeamZ IntiBar 300 overal kan worden gebruikt. Zowel voor de beginnende (mobiele) DJ als voor vaste installaties in de horeca is dit een uitermate goede keuze.

Kenmerken:

Krachtig 30W Barrel lichteffect. 7 DMX-kanalen. 8 gobo's en spot. Dimmerfunctie. Afzonderlijke kleuren- en goboschijven. DMX, master/slave en muziekgestuurd. Rainbow & Gobo shake-effect. Stroboscoopeffect in alle kleuren. Ventilatorgekoeld.

Specificaties:

Aantal gobos: 8 + spot. Aantal LED's: 1x 30W. DMX Kanalen: 8. Modi: DMX, Automatisch, Geluidsbestuurd & Master/slave. Aansluitspanning 220-240Vac / 50Hz.

Afmetingen en gewicht:

Afmetingen: 440 x 260 x 220mm. Gewicht: 5kg.

€ 198.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Movingheads
Product
 

BeamZ IntiScan 300 Scanner 30W LED DMX

Deze DMX scanner met een krachtige 30W LED zorgt voor een adembenemende kleurrijke show met een hoge lichtopbrengst, die dankzij gobo's, assortiment kleuren en efficiënte stappenmotoren zorgen voor een strakke weergave van de show zonder trillingen of schaduwen. Deze scanner heeft stappenmotoren met gelijkmatige bewegingen. Door de 8-kanaals DMX-sturing is de lichtshow van te voren in te stellen. Ook voorzien van muzieksturing met ingebouwde microfoon, master/slave-functie en diverse andere modi.

Krachtige 30W scanner. 8 DMX-kanalen. 8 gobo's en spot. Afzonderlijke kleuren en gobo-schijven. DMX, master/slave en muziekgestuurd. Gobo shake-effect. Stroboscoopeffect in alle kleuren. Ventilatorgekoeld. Stralingshoek 13°. Aantal gobos 8 + spot. Aantal LEDs 1x 30W. DMX Kanalen 8. Modus DMX, Master/slave, Sound. Aansluitspanning 220-240Vac / 50Hz. Afmetingen 440 x 260 x 220mm. Gewicht 5kg.

€ 189.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Movingheads
Product
 

BeamZ Aluminium LED PAR64 36 x 3W RGBW met afstandsbediening en DMX

Creëer de mooiste lichtshows met deze LED PAR64 van Beamz Professional, de professionele lijn van het bekende merk Beamz. De LED PAR is voorzien van een lichtgewicht aluminium behuizing en bezit 32 LED's van maar liefst 3 Watt per stuk waarmee een ongekende lichtopbrengst wordt verkregen. Voor eenvoudige bediening is de LED PAR64 voorzien van een infrarood afstandsbediening en voor de veeleisende gebruiker kan deze LED PAR64 uiteraard via DMX worden aangestuurd.

Zoveel uit zo'n compacte behuizing. Deze LED PAR64 van Beamz Professional zal je versteld doen staan van de mogelijkheden. De LED PAR64 bestaat uit een lichtgewicht aluminium behuizing die een mooie chique uitstraling heeft. De lichtopbrengst van de 36 LED's is enorm waardoor deze LER PAR64 multifunctioneel inzetbaar is. Naast gebruik door de (mobiele) DJ kan deze Beamz Professional LED PAR64 ook prima gebuikt worden voor beurzen of presentaties waarbij de aandacht op bepaalde producten moet worden gevestigd. Met de 32 LED's kunnen ontelbaar veel kleuren worden gemaakt en wordt wit niet verkregen door een mix van rood, groen en blauw maar zitten er echte witte LED's in voor daadwerkelijk wit licht. Omdat de LED PAR64 wordt geleverd met een dubbele beugel is het, naast ophangen, ook mogelijk om de LED PAR64 stabiel op de vloer te plaatsen. Tevens is deze LED PAR64 voorzien van een doorlusmogelijkheid voor zowel de power (stroom) als DMX. Dit voorkomt een hoop verlengkabels en stekkerblokken, gewoon van de een naar de andere doorkoppelen en klaar.

Ook de bediening is zeer eenvoudig. Met de meegeleverde afstandsbediening kunnen niet alleen meerdere kleuren geselecteerd worden, er kunnen ook meerdere ingebouwde programma's mee opgeroepen worden waardoor de LED PAR bijvoorbeeld langzaam van kleur veranderd. Voor de echte professionele gebruiker is deze LED PAR64 aan te sturen via 7 DMX kanalen. Hiermee heb je totale controle over de lamp en uiteraard kunnen er meerdere lampen gebruikt worden voor het creëren van een schitterende lichtshow. Ook ontbreekt de automatische- of geluidsbesturing niet en bestaat de mogelijkheid om meerdere lampen in een master/slave setting aan te sluiten.

Kortom, deze Beamz LED PAR64 is voor enorm veel toepassingen inzetbaar en kan door zijn eenvoudige bediening door iedereen bediend worden. Geef je feest, stand, woon- of slaapkamer, showroom enz. een flinke boost met deze Beamz Professional 36 x 3W LED PAR64.

Hoge lichtopbrengst. Inclusief afstandsbediening. Dubbele beugel, ook als vloerstandaard te gebruiken. Eenvoudige bediening. Geluids-, automatische en DMX besturing. Lichtgewicht aluminium behuizing. Energiezuinig. 36 LED's van 3 Watt per LED (6x rood, 12x groen, 12x blauw en 6x wit). 7 DMX kanalen. 9 voorgeprogrammeerde programma's. Stralingshoek: 25°. Doorlusmogelijkheid voor netspanning en DMX. DMX LED display met toetsen. Ventilatorgekoeld. 100~240Vac / 50Hz. 1x LED PAR64. 1x Afstandsbediening. 1x Handleiding. Afmetingen 220 x 220 x 325mm. Gewicht 3,2kg.

€ 117.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product