2e keus Auna 4000 Watt ALP404CH 4 kanaals MOSFET auto versterker

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Verwen je oren met deze topper onder de car audio versterkers. Deze Auna ALP404CH 4-kanaals versterker met een vermogen van maar liefst 4000 Watt maximaal staat vooral bekend om zijn superieure geluidskwaliteit. Deze kwaliteit wordt onder andere verkregen door de betrouwbare MOSFET eindtrap die in deze Auna versterker is verwerkt. Ontworpen voor de echte muziekliefhebber die ook onderweg de beste kwaliteit wil voor de laagste prijs.

Techniek
In feite spreken de technische gegevens van deze auto versterker voor zich. Een vermogen van maar liefst 4000 Watt maximaal zorgt voor een nauwkeurige controle van de speakers of subwoofer. Dit vermogen komt uit de MOSFET eindtransistoren die garant staan voor goede prestaties als het gaat om geluidskwaliteit. De Auna ALP404CH versterker is daarnaast ook voorzien van enkele filters waarmee de speakers optimaal op elkaar kunnen worden afgestemd. Zo zit er een low pass filter op waarmee het mogelijk is om alleen de lage frequenties door te sturen naar de subwoofer. Het high pass filter doet juist het tegenovergestelde en zorgt er juist voor dat de allerdiepste bassen (die normale auto speakers niet aan kunnen) niet naar de speakers worden gestuurd. Dit komt de geluidskwaliteit en de levensduur van de speakers ten goede. Tevens is de ALP404CH uitgerust met een Super Bass Boost van 6 of 12 dB waarmee de lage frequenties extra worden versterkt.
Voor het creëren van extra vermogen voor bijvoorbeeld een subwoofer is het mogelijk om de versterker te bruggen. Hiermee wordt het uitgangsvermogen van twee speaker uitgangen samengevoegd tot een hoogvermogen mono signaal. Perfect voor het aansturen van een subwoofer in combinatie met een low pass filter.

Uiterlijk en aansluitingen
Omdat de Auna ALP404CH vooral is ontworpen voor de beste geluidskwaliteit is deze versterker qua uiterlijk niet voorzien van verlichting. Desalniettemin is men er in geslaagd een versterker te maken met een prachtig design die in geen enkele auto zal misstaan. Het zwart / zilveren uiterlijk geeft de ALP404CH een klassiek uiterlijk waardoor hij zich loont voor een prachtige inbouw in de auto.
De ALP404CH is voorzien van twee stereo RCA ingangen en een stereo RCA uitgang. Met deze uitgang kan bijvoorbeeld een andere versterker worden aangestuurd maar hij kan ook worden gebruikt voor het aansturen van een actieve subwoofer.

Zoals reeds vermeld, de technische gegevens spreken voor zich. Deze versterker is speciaal ontworpen voor de veeleisende gebruiker die geluidskwaliteit en instelmogelijkheden belangrijk vindt. Al met al een indrukwekkende MOSFET versterker voor uiterst competitieve prijs.


Kenmerken Max. vermogen: 4 x 1000W (4000 Watt maximaal). MOSFET versterker. Mogelijkheid om te bruggen. RCA ingangen en RCA uitgang. Compact design. Super Bass Boost (50 Hz) +6/+12 dB. Instelbare high en low-pass filters. Stijlvolle aluminium behuizing in klassiek zwart/zilver.
Specificaties Vermogen 4 x 80 Watt RMS bij 4 Ohm . Vermogen 4 x 160 Watt RMS bij 2 Ohm. Vermogen 2 x 320 Watt RMS gebrugd. High pass filter 50Hz - 500Hz. Low pass filter 50Hz - 250Hz. Frequentiebereik 10Hz - 30kHz. Impedantie 2 tot 16 Ohm (stereo). Impedantie 4 tot 8 Ohm (gebrugd). Signaal-ruisverhouding: > 90dB. Ingangsgevoeligheid 0.12V~1.0V/10K. Gezekerd met 2x 30A zekeringen. Aansluitspanning 14,4Vdc.
Levering 1x MOSFET versterker. 1x Montagemateriaal. 1x Handleiding .
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 36 x 33 x 7cm. Gewicht: 5,2 kg.

€ 119.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Versterkers 2e keus aanbiedingen
Product
 

2e keus Auna 4000 Watt 4 kanaals auto versterker W2 AC400

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Pimp your ride! Met de Auna W2-AC400 versterker maak jij van je car audio systeem niet alleen een fantastisch klinkend systeem maar ook een oogverblindend systeem. Geweldige geluidseigenschappen gecombineerd met een exclusief design in uiterlijk en verlichting zorgen ervoor dat jouw "ride" helemaal "The Bomb" is.

Ongekende power
Met de Auna W2-AC400 beschik je over voldoende vermogen om jouw systeem flink te pimpen. Omdat de Auna W2-AC400 een zeer gunstige prijs heeft weet deze versterker menig andere versterker achter zich te laten. Geen enkele versterker kan een dergelijk vermogen leveren voor zo'n lage prijs. Maar het vermogen alleen is niet voldoende. Ook de klankeigenschappen die deze versterker heeft zijn zeer goed te noemen. Na het aansluiten van deze versterker zal je systeem klinken als nooit tevoren. Mooie diepere bassen en een helder hoog zijn het resultaat en dat is waar het jou, als echte car audio fanaat, natuurlijk om te doen is.
Voor het aansturen van een subwoofer is de W2-AC400 ook zeer geschikt. De uitgangen zijn brugbaar wat wil zeggen dat het vermogen van 2 speaker uitgangen samen kan worden gevoegd. Hiermee wordt een extra groot vermogen bereikt waarmee bijvoorbeeld een subwoofer kan worden aangestuurd. Daarnaast beschikt de Auna W2-AC400 over twee low pass filters waarmee het mogelijk is om enkel de lage frequenties naar de subwoofer te sturen. Dit zorgt voor een betere controle van de woofer en daardoor voor een strakkere en diepere bas.
Ook  het uiterlijk van de Auna W2-AC400 is een bijzondere eigenschap van deze auto versterker. Deze versterker kenmerkt zich namelijk door een unieke verlichting die verder gaat dan alleen een power LED. De behuizing is namelijk voorzien van een doorzichtige plaat die vanuit de versterker verlicht wordt. Hierdoor komen het merk en het type op een zeer exclusieve manier naar voren. Daarnaast zijn de verlichte speaker en stroom terminals die de Auna W2-AC400 bezit ook een unieke toevoeging aan de looks van je car audio systeem.

Aansluitingen en instellingen
De Auna W2-AC400 is voorzien van RCA ingangen voor het aansluiten op de versterker uitgang van je autoradio of head unit. Maak hierbij gebruik van speciale afgeschermde RCA kabels voor een storingsvrije overdracht. Voor de stroom aansluiting is het van groot belang om kabel te gebruiken met een voldoende dikke diameter. Bij de vermogens die de W2-AC400 kan leveren is de juiste kabel van essentieel belang.
Als extra feature beschikt de W2-AC400 ook over een RCA uitgang (lijn uitgang) waarmee bijvoorbeeld een actieve subwoofer kan worden aangestuurd.
Qua instellingen biedt de W2-AC400 een gain en low pass filter instelling. Met de gain kan het volume worden afgesteld aan de rest van het syteem. Zo voorkom je dat je subwoofer veel harder of juist zachter klinkt dan de rest van het systeem. Met de low pass filter regelaar kan de maximale frequentie worden ingesteld die naar de subwoofer gaat.

Dat de W2-AC400 een uitgebreide versterker is mag duidelijk zijn. Het markante uiterlijk en de geweldige specificaties maken de Auna W2-AC400 een zeer geliefde versterker voor de car audio fanaat. Vanaf nu is elke gereden kilometer er één te weinig.


Kenmerken 4-kanaals versterker, max 4000Watt. RCA ingang. RCA uitgang voor bijv. aansturing actieve subwoofer. Instelbare low pass filters. Prachtige unieke verlichting en exclusief design. Brugbaar voor extra hoog vermogen.
Specificaties Low pass filter instelbaar van 50Hz tot 250Hz. Verstelbare gain (volume) voor optimale afstemming. Gezekerd voor extra beveiliging. Beveiligd tegen oververhitting en kortsluiting. Frequentiebereik 20 Hz to 20 kHz. Signaal ruis verhouding: >95dB. Speaker impedantie: 4 tot 16 Ohm. Ingangsgevoeligheid 0.1 ~ 1V @ 10k. Aansluitspanning 12Volt.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 35 x 6 x 27cm. Gewicht 2.2 kg.

€ 99.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Versterkers 2e keus aanbiedingen
Product
 

2e keus Auna 6 kanaals 5000 Watt auto versterker

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Jouw car audio systeem zal je nooit meer teleurstellen als je gebruik maakt van deze 6-kanaals Auna AMP-CH06 versterker. Niet alleen in klank en volume maar ook qua design is deze versterker een onmisbaar onderdeel van jouw car audio systeem. Na het aansluiten van deze versterker zal autorijden nooit meer hetzelfde zijn. De Auna AMP-CH06 is een lust voor het oog en het gehoor.

Vermogen
Met maar liefst 5000 Watt maximaal mag de Auna AMP-CH06 zich terecht een zware jongen noemen. Dit vermogen wordt verdeeld over de 6 speaker aansluitingen waarmee meerdere settings mogelijk zijn. Nadat je de AMP-CH06 hebt aangesloten en ingesteld zul je meteen een hoorbare verbetering ervaren in zowel geluidskwaliteit als in volume. Het grote voordeel van de AMP-CH06 is dat hij voldoende vermogen heeft om een subwoofer aan te sturen. Dit is erg belangrijk omdat juist een subwoofer erg veel vermogen vraagt. En om jouw subwoofer nóg beter tot zijn recht te laten komen is de AMP-CH06 voorzien van speciale low pass filters. Deze filters zorgen ervoor dat alleen de lage frequenties naar je subwoofer gaan zodat deze nog beter en strakker klinkt.

Over de aansturing van de AMP-CH06 is door de ontwerpers goed nagedacht. Naast de standaard RCA ingangen (low) is deze versterker ook voorzien van luidspreker ingangen (high). Met deze ingangen is het mogelijk om elke radio aan te sluiten op deze versterker. Heeft je radio / head unit speciale versterker uitgangen? Sluit dan je radio op de AMP-CH06 aan met speciale RCA kabels. Heeft je radio dit niet? Gebruik dan de luidspreker uitgang van je radio om deze op de high ingang van de Auna AMP-CH06 aan te sluiten.

Uiterlijk
Ook voor de looks zit je helemaal goed met de AMP-CH06. De versterker is namelijk voorzien van unieke verlichting die jouw car audio systeem "the perfect look" geeft. De zwarte behuizing is voorzien van strakke subtiele zilveren lijnen die samen met de zilveren strip de versterker een prachtige look geven. Deze zilveren strip wordt tijdens gebruik verlicht door 6 blauwe LEDs die van de Auna AMP-CH06 een prachtige verschijning maken.

Met de Auna AMP-CH06 sla je twee vliegen in één klap. Ongekende prestaties in klank en volume en daarnaast ook een prachtig verlicht design. De Auna AMP-CH06 mag in het car audio systeem van de echte liefhebber zeker niet ontbreken.

Gebruik bij het aansluiten van deze versterker kabels met een voldoende dikke diameter.


Kenmerken 5000 Watt maximaal. 6-kanaals versterker. Ingangen: RCA (low) en speaker ingang (high). Indirecte unieke blauwe LED verlichting. Instelbare gain (volume) voor optimale afstemming. Instelbare low pass filters voor gebruik met subwoofer.
Specificaties Vermogen 570 Watt RMS. Low pass filter instelbaar van 50 - 250 Hz. Frequentiebereik: 20Hz tot 20 kHz. Signaal-Ruis verhouding > 95dB. Speaker impedantie 4 tot 16 Ohm. High ingangsgevoeligheid 1 - 2 Volt @ 100 Ohm. Low ingangsgevoeligheid 0,1 - 1 Volt @ 10 kOhm. Aansluitspanning 12 Volt.
Levering 1x Versterker. 2x Zekering. 1x handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 40 x 6 x 26cm. Gewicht 3,8kg.

€ 119.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Versterkers 2e keus aanbiedingen
Product
 

2e keus Auna 4000 Watt AMP404CH 4 kanaals MOSFET auto versterker

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Verwen je oren met deze topper onder de car audio versterkers. Deze Auna AMP404CH 4-kanaals versterker met een vermogen van maar liefst 4000 Watt maximaal staat vooral bekend om zijn superieure geluidskwaliteit. Deze kwaliteit wordt onder andere verkregen door de betrouwbare MOSFET eindtrap die in deze Auna versterker is verwerkt. Ontworpen voor de echte muziekliefhebber die ook onderweg de beste kwaliteit wil voor de laagste prijs.

Techniek
In feite spreken de technische gegeven van deze auto versterker voor zich. Een vermogen van maar liefst 4000 Watt maximaal zorgt voor een nauwkeurige controle van de speakers of subwoofer. Dit vermogen komt uit de MOSFET eindtransistoren die garant staan voor goede prestaties als het gaat om geluidskwaliteit. De Auna AMP404CH versterker is daarnaast ook voorzien van enkele filters waarmee de speakers optimaal op elkaar kunnen worden afgestemd. Zo zit er een low pass filter op waarmee het mogelijk is om alleen de lage frequenties door te sturen naar de subwoofer. Het high pass filter doet juist het tegenovergestelde en zorgt er juist voor dat de allerdiepste bassen (die normale auto speakers niet aan kunnen) niet naar de speakers worden gestuurd. Dit komt de geluidskwaliteit en de levensduur van de speakers ten goede. Tevens is de AMP404CH uitgerust met een Super Bass Boost van 6 of 12 dB waarmee de lage frequenties extra worden versterkt.
Voor het creëren van extra vermogen voor bijvoorbeeld een subwoofer is het mogelijk om de versterker te bruggen. Hiermee wordt het uitgangsvermogen van twee speaker uitgangen samengevoegd tot een hoogvermogen mono signaal. Perfect voor het aansturen van een subwoofer in combinatie met een low pass filter.

Uiterlijk en aansluitingen
Omdat de Auna AMP404CH vooral is ontworpen voor de beste geluidskwaliteit is deze versterker qua uiterlijk niet voorzien van verlichting. Desalniettemin is men er in geslaagd een versterker te maken met een prachtig design die in geen enkele auto zal misstaan. Het oranje / zilveren uiterlijk geeft de AMP404CH een kleurrijk uiterlijk waardoor hij zich loont voor een prachtige inbouw in de auto.
De AMP404CH is voorzien van twee stereo RCA ingangen en een stereo RCA uitgang. Met deze uitgang kan bijvoorbeeld een andere versterker worden aangestuurd maar hij kan ook worden gebruikt voor het aansturen van een actieve subwoofer.

Zoals reeds vermeld, de technische gegevens voor zich. Deze versterker is echt speciaal ontworpen voor de veeleisende gebruiker die geluidskwaliteit en instelmogelijkheden belangrijk vindt. Al met al een indrukwekkende MOSFET versterker voor uiterst competitieve prijs in een kleurrijk jasje.


Kenmerken Max. vermogen: 4 x 1000W (4000 Watt maximaal). MOSFET versterker. Mogelijkheid om te bruggen. RCA ingangen en RCA uitgang. Compact design. Super Bass Boost (50 Hz) +6/+12 dB. Instelbare high en low-pass filters. Stijlvolle aluminium behuizing in oranje / zilver.
Specificaties Vermogen 4 x 80 Watt RMS bij 4 Ohm . Vermogen 4 x 160 Watt RMS bij 2 Ohm. Vermogen 2 x 320 Watt RMS gebrugd. High pass filter 50Hz - 500Hz. Low pass filter 50Hz - 250Hz. Frequentiebereik 10Hz - 30kHz. Impedantie 2 tot 16 Ohm (stereo). Impedantie 4 tot 8 Ohm (gebrugd). Signaal-ruisverhouding: > 90dB. Ingangsgevoeligheid 0.12V~1.0V/10K. Gezekerd met 2x 30A zekeringen. Aansluitspanning 14,4Vdc.
Levering 1x MOSFET versterker. 1x Montagemateriaal. 1x Handleiding .
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 36 x 6,8 x 33cm. Gewicht: 5,2 kg.

€ 129.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Versterkers 2e keus aanbiedingen
Product
 

2e keus Auna 4 Kanaals auto versterker 2400W

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Geef je car audio systeem een flinke boost met deze Auna AB-450 versterker. Deze 4-kanaals versterker in exclusief racing design biedt een ongelooflijk vermogen van maar liefst 2400 Watt maximaal. Laat je speakers tot leven komen en geniet van hogere volumes en een betere geluidskwaliteit voor een zeer betaalbare prijs. Autorijden wordt vanaf nu een feest.

Veelzijdig
De Auna AB-450 is een veelzijdige versterker. Met de vier luidspreker uitgangen heb je meerdere aansluitmogelijkheden waardoor je altijd wel een goede reden hebt om deze versterker toe te voegen aan je car audio systeem. Zo kan je bijvoorbeeld je voor en achter speakers aansluiten waardoor deze echt tot leven zullen komen. Hogere volumes en een hoorbaar betere geluidskwaliteit zijn het gevolg. Een andere mogelijkheid is om je voor of achter speakers aan te sluiten en de andere uitgang te gebruiken voor je subwoofer. Dit is mogelijk omdat de versterker over ingebouwde low pass filters beschikt. Hiermee filter je de hoge tonen uit het signaal zodat enkel de lage tonen naar je subwoofer gaan. Dit zorgt niet alleen voor een betere geluidskwaliteit maar ook voor een langere levensduur van je subwoofer.
Ook de signaal ingangen zijn een voorbeeld van de veelzijdigheid van deze versterker. De Auna AB-450 beschikt uiteraard over RCA ingangen (low) om de versterker aan te sluiten op de autoradio of head unit. Maar omdat niet alle autoradio's zijn voorzien van een dergelijke uitgang is de AB-450 ook voorzien van speaker ingangen (high). Met deze ingangen kan de autoradio eenvoudig op de versterker worden aangesloten met behulp van de speaker uitgang van de radio.

Techniek
De reden dat deze Auna AB-450 een vermogen van maar liefst 2400 Watt kan produceren heeft hoofdzakelijk te maken met de hoogwaardige componenten waaruit deze versterker is opgebouwd. Deze componenten zorgen er met elkaar voor dat jouw systeem hogere volumes en een veel betere geluidskwaliteit ten gehore brengt. Naast het hoge volume en de geluidskwaliteit is de Auna AB-450 ook een zeer betrouwbare versterker. De behuizing die is uitgevoerd in een exclusief racing design zorgt voor een goede warmte afvoer waardoor deze versterker je ook tijdens de langere ritten van je favoriete muziek zal voorzien.

Al met al is de Auna AB-450 een goede keuze voor de echte car audio fanaat. Het unieke racing design geeft jouw car audio systeem een prachtige look en de geweldige muzikale eigenschappen zorgen voor een sublieme klank. De Auna AB-450 ziet er daarmee net zo goed uit als dat hij klinkt.

Bedenk dat het van groot belang is dat je gebruik maakt van voldoende dikke kabels bij het aansluiten van deze versterker.


Kenkerken Totaal vermogen 2400 Watt maximaal. Exclusief design in racing look. 4-kanaals versterker. Hoog- en laag Ohmige ingangen. Regelbaar low pass filter. Regelbare gain (volume) voor optimale afstemming.
Specificaties Vermogen 4x 90 Watt RMS. Low pass filter instelbaar van 50 - 250 Hz. Frequentiebereik: 20Hz tot 20 kHz. Signaal-Ruis verhouding > 95dB. Speaker impedantie 4 tot 16 Ohm . High ingangsgevoeligheid 100 Ohm. Low ingangsgevoeligheid 10 kOhm. Aansluitspanning 12 Volt.
Levering 1x Versterker. 1x handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 35 x 5 x 25,5cm. Gewicht 2,1kg.

€ 79.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Versterkers 2e keus aanbiedingen
Product
 

2e keus Auna 4 kanaals 2800 Watt auto versterker

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Jouw car audio systeem zal je nooit meer teleurstellen als je gebruik maakt van deze 4-kanaals Auna AMP-CH04 versterker. Niet alleen in klank en volume maar ook qua design is deze versterker een onmisbaar onderdeel van jouw car audio systeem. Na het aansluiten van deze versterker zal autorijden nooit meer hetzelfde zijn. De Auna AMP-CH04 is een lust voor het oog en het gehoor.

Vermogen
Met maar liefst 2800 Watt maximaal mag de Auna AMP-CH04 zich terecht een zware jongen noemen. Dit vermogen wordt verdeeld over de 4 speaker aansluitingen waarmee meerdere settings mogelijk zijn. Zo is het mogelijk om de voor en achter speakers aan te sturen zodat deze nog beter tot hun recht komen zowel in volume als in klankeigenschappen. De toevoeging van de AMP-CH04 zal meteen een hoorbare verbetering opleveren van je car audio systeem. Een andere setting zou het aansturen van je achter speakers en subwoofer kunnen zijn. Omdat een subwoofer pas echt tot zijn recht komt met voldoende vermogen weet je zeker dat je met de Auna AMP-CH04 helemaal goed zit. En om jouw subwoofer het beste tot zijn recht te laten komen is de AMP-CH04 voorzien van speciale low pass filters. Deze filters zorgen ervoor dat alleen de lage frequenties naar je subwoofer gaan zodat deze nog beter klinkt.

Over de aansturing van de AMP-CH04 is door de ontwerpers goed nagedacht. Naast de standaard RCA ingangen (low) is deze versterker ook voorzien van luidspreker ingangen (high). Met deze ingangen is het mogelijk om elke radio aan te sluiten op deze versterker. Heeft je radio / head unit speciale versterker uitgangen? Sluit dan je radio op de AMP-CH04 aan met speciale RCA kabels. Heeft je radio dit niet? Gebruik dan de luidspreker uitgang van je radio om deze op de high ingang van de Auna AMP-CH04 aan te sluiten.

Uiterlijk
Voor de looks zit je ook helemaal goed met de AMP-CH04. De versterker is namelijk voorzien van unieke verlichting die jouw car audio systeem "the perfect look" geeft. De zwarte behuizing is voorzien van strakke subtiele zilveren lijnen die samen met de zilveren strip de versterker een prachtige look geven. Deze zilveren strip wordt tijdens gebruik verlicht door 6 blauwe LEDs die van de Auna AMP-CH04 een prachtige verschijning maken.

Met de Auna AMP-CH04 sla je twee vliegen in één klap. Ongekende prestaties in klank en volume en daarnaast ook een prachtig verlicht design. De Auna AMP-CH04 mag in het car audio systeem van de echte liefhebber zeker niet ontbreken.

Gebruik bij het aansluiten van deze versterker kabels met een voldoende dikke diameter.


Kenkerken 2800 Watt maximaal. 4-kanaals versterker. Ingangen: RCA (low) en speaker ingang (high). Indirecte unieke blauwe LED verlichting. Instelbare gain (volume) voor optimale afstemming. Instelbare low pass filters voor gebruik met subwoofer.
Specificaties Vermogen 4x 95 Watt RMS. Low pass filter instelbaar van 50 - 250 Hz. Frequentiebereik: 20Hz tot 20 kHz. Signaal-Ruis verhouding > 95dB. Speaker impedantie 4 tot 16 Ohm . High ingangsgevoeligheid 1 - 2 Volt @ 100 Ohm. Low ingangsgevoeligheid 0,1 - 1 Volt @ 10 kOhm. Aansluitspanning 12 Volt.
Levering 1x Versterker. 1x handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 35 x 6 x 26cm. Gewicht 3,2kg.

€ 79.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Versterkers 2e keus aanbiedingen
Product
 

2e keus Auna 2000 Watt 2 kanaals auto versterker W2 AC200

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Een lust voor het oog en oorstrelend qua geluid. Met deze Auna W2-AC200 auto versterker, met een vermogen van maar liefst 2000 Watt, wordt je car audio systeem niet alleen stukken beter qua volume en klank, ook de looks zijn werkelijk schitterend door de unieke verlichting die deze versterker biedt. Verveel je geen moment meer in of buiten de auto met de Auna W2-AC200 2-kanaals versterker.

Veelzijdig
Een versterker is tegenwoordig niet enkel meer bedoeld voor het versterken van het geluid van je car audio systeem. Naast de versterkende functie is de manier van inbouwen en de totale aanblik van het car audio systeem minstens zo belangrijk. Deze Auna auto versterker speelt goed in op deze behoefte door uitmuntende prestaties samen te voegen met een unieke manier van verlichten. Met zijn enorme vermogen van maar liefst 2000 Watt hoef je niet meer bang te zijn dat jouw car audio systeem niet over voldoende vermogen beschikt. En omdat deze versterker is opgebouwd uit zorgvuldig samengestelde componenten zal de geluidskwaliteit, ook op hoger volume, gegarandeerd blijven.

Omdat het in de car audio gebruikelijk is om de apparatuur mooi in te bouwen en mooi te verlichten is deze versterker voorzien van unieke verlichting. Als eerste is de behuizing voorzien van een acryl plaat waarvan de letters worden belicht door blauwe LEDs. Dit geeft jouw systeem sowieso al een unieke look maar er is meer....... De aansluitterminals van de luidsprekers, voeding en zekeringhouder zijn ook voorzien van een subtiele blauwe verlichting. Dit geeft een exclusieve look waarmee je iedereen versteld doet staan.

Mogelijkheden
Zoals reeds vermeld is de Auna W2-AC200 auto versterker opgebouwd uit de beste componenten. Met deze componenten is een versteker ontworpen die het hart van iedere car audio fanaat sneller doet kloppen. De verbeterde geluidskwaliteit, het hogere volume en de geweldige verlichting zijn hier al een voorbeeld van maar dat is nog niet alles. Deze auto versterker is voorzien van een low pass filter zodat het mogelijk is om met deze versterker een subwoofer aan te sturen. Met behulp van dit filter zorg je ervoor dat alleen de lage tonen naar de subwoofer gaan zodat je zeker bent van de beste diepste en strakste bassen. De afstelling van de frequentie kan eenvoudig gedaan worden via de regelaar aan de zijkant. Meteen naast deze regelaar vind je ook de gain regelaar waarmee je het volume van de versterker kan aanpassen op de rest van je systeem. Voor het aansluiten op je autoradio of ander multi media apparaat kan de RCA ingang gebruikt worden.

Dat de Auna W2-AC200 een veelzijdige en unieke versterker is moge duidelijk zijn. Zoiets hoor en zie je niet snel. Met deze versterker zorg je ervoor dat jouw car audio systeem een enorme boost krijgt. Niet alleen qua geluid maar ook qua looks. Autorijden was nog nooit zo leuk!

Onze tip: Zorg ervoor dat de kabels voor de stroomvoorziening voor de versterker van goede kwaliteit zijn en dat deze geschikt zijn voor de hoge stroom!


Kenmerken 2000 Watt maximaal, 180 Watt RMS. Behuizing met prachtig verlichte acryl letters en aansluitingen. Instelbaar laag doorlaatfilter. Beveiliging tegen oververhitting en kortsluiting. RCA connectoren. Duurzame componenten.
Specificaties RCA ingangen. Crossover (Full/LPF). Laag doorlaatfilter van 40Hz - 250Hz instelbaar. Frequentiebereik: 20Hz - 20kHz. Signaal ruis verhouding: > 95dB. Impedantie luidsprekers: 4 - 16 Ohm. Voorzien van zekering voor extra veiligheid. Aansluitspanning 12 Volt.
Levering 1x versterker. 1x handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 27 x 6 x 27 cm. Gewicht ca 2,1 kg.

€ 79.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Versterkers 2e keus aanbiedingen
Product
 

2e keus Auna 1400 Watt 2 kanaals auto versterker

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Maak je car audio systeem helemaal af met de Auna AMP-CH02 stereo auto versterker. Naast een berg vermogen biedt deze versterker ook nog eens extra design door de blauwe LED verlichting. Het low pass filter voor gebruik met een subwoofer zorgt ervoor dat deze versterker in geen enkel car audio systeem mag ontbreken. Upgrade je car audio systeem met de AMP-CH02 en maak van elke autorit een feest. Niet alleen omdat je systeem nu veel meer volume heeft en beter klinkt, maar ook omdat het allemaal voor een zeer betaalbare prijs mogelijk is.

Vermogen
De Auna AMP-CH02 heeft een vermogen van maar liefst 1400 Watt maximaal. Hiermee heb je voldoende vermogen om niet alleen in de auto maar ook daarbuiten de muziek goed te horen. Daarnaast zal niet alleen het volume verbeteren, ook de geluidskwaliteit zal met de Auna AMP-CH02 verbeteren. De muziek klinkt nog mooier en de bassen zullen dieper en zwaarder klinken. Voor de echte liefhebber van zware en diepe bassen is de AMP-CH02 uitgerust met een low pass filter. Met dit filter is het mogelijk om alleen lage tonen naar de subwoofer te sturen.

Uiterlijk
De Auna AMP-CH02 is niet alleen een goede keuze qua vermogen maar ook qua uiterlijk en design. De zwarte behuizing is voorzien van een geborstelde zilveren plaat die verlicht wordt door zes blauwe LEDs. Deze blauwe verlichting geeft een spectaculaire aanblik op jouw car audio systeem. Zodra je je car audio systeem aan zet staat iedereen versteld van het geluid én de looks die jouw systeem te bieden heeft.
De versterker is van alle gemakken voorzien qua aansluitingen. Aan de zijkant vinden we een RCA ingang (low) waarmee de versterker eenvoudig kan worden aangesloten op de autoradio of ander multimedia apparaat. Mocht je radio niet zijn voorzien van een speciale versterker uitgang dan is dat geen probleem. De Auna AMP-CH02 is namelijk ook voorzien van een speaker ingang (high). Hiermee kan je de versterker aansturen door de speaker uitgang van je radio aan te sluiten op deze speaker ingang van de versterker. Zo weet je zeker dat deze versterker altijd is aan te sluiten. Naast deze ingangen bevindt zich ook de volume (gain) regelaar en het low pass filter. Dit low pass filter wordt alleen gebruikt in combinatie met een subwoofer. Met de draairegelaar kan de hoogste frequentie ingesteld worden die naar de subwoofer gaat. Zo kan je je systeem perfect tunen voor een optimaal geluid.
Aan de andere kant bevinden zich de speaker uitgangen waarop je de speakers of subwoofer kan aansluiten. Ook zitten hier de 12 Volt aansluitingen om de versterker van stroom te voorzien en de zekering die voor extra veiligheid zorgt. Bedenk dat het bij dergelijke hoge vermogens die deze versterker leveren kan ook van groot belang is om aansluitkabels te gebruiken die voldoende dik zijn.

Als jij op zoek bent naar een versterker die je car audio systeem een flinke boost kan geven in zowel het geluid als in uiterlijk dan zit je met de Auna AMP-CH02 helemaal goed. Het hoge vermogen, gecombineerd met mooie subtiele LED verlichting zorgen ervoor dat de Auna AMP-CH02 een absolute must is voor de echte car audio liefhebber.


Kenmerken Totaal vermogen 1400 Watt maximaal. RMS vermogen 2x 190 Watt stereo. Regelbaar low pass filter. Zwarte behuizing met geborstelde zilveren plaat, subtiel verlicht door blauwe LEDs. Aan te sluiten op iedere autoradio.
Specificaties Ingangen: RCA (low) en speaker ingang (high). Regelbaar low pass filter (Instelbaar tussen 50 en 250Hz). Instelbaar volume. Power LED. Frequentiebereik: 20Hz tot 20 kHz. Signaal-Ruis verhouding < 95dB. Luidspreker impedantie: 4 tot 16 Ohm. Aansluitspanning 12 Volt. Afgezekerd.
Levering 1x Versterker. 1x Zekering.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 26 x 6 x 26 cm. Gewicht: ca. 2,1 kg.

€ 59.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Versterkers 2e keus aanbiedingen
Product
 

2e keus Auna AB 250 1200 Watt 2 kanaals brugbare versterker

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Deze Auna AB-250 autoversterker heeft een maximaal vermogen van maar liefst 1200 Watt. Genoeg dus om jouw car audio systeem een gigantische boost te geven. Omdat de versterker brugbaar is is hij ook ideaal voor het aansturen van een subwoofer. Het ingebouwde low pass filter zorgt er dan voor dat jouw subwoofer geen hoge tonen te verduren krijgt. Geniet nu nóg meer van je car audio systeem met de AB-250 van Auna.

Vermogen
Dat een standaard autoradio niet voldoende vermogen geeft om je car audio systeem flink te laten knallen is bekend. Hiervoor moet je toch echt gebruik gaan maken van een losse eindversterker. Met de Auna AB-250 haal je voldoende vermogen in huis om jouw car audio systeem te upgraden in volume maar ook in geluidskwaliteit. Met een maximaal vermogen van maar liefst 1200 Watt hoef je niet meer bang te zijn dat je vermogen te kort komt in de auto en je speakers zullen het vermogen maar al te graag omzetten in een harder en beter geluid. Ook voor het aansturen van een subwoofer is de AB-250 zeer geschikt omdat het vermogen van beide uitgangen samengevoegd kan worden (bruggen). Aangezien juist subwoofers het vermogen hard nodig hebben is de mogelijkheid om te bruggen een onmisbare optie voor het aansturen van een subwoofer.

Uiterlijk
Naast het feit dat de AB-250 je systeem een enorme boost zal geven qua performance is de versterker ook nog eens een lust voor het oog. De air brushed aluminium behuizing in race design zorgt ervoor dat deze versterker in elk interieur past. Tevens zorgt de behuizing ervoor dat de warmte die vanuit de versterker komt wordt afgegeven aan de lucht zodat de versterker gekoeld blijft. Hierdoor kan de AB-250 ook tijdens de langere ritten een topprestatie blijven leveren. Aan de linker zijkant vind je de ingangen voor het geluid. Voor de aansturing kan gebruikt gemaakt worden van de versterker uitgang (RCA) van je autoradio. Mocht je autoradio geen speciale versterker uitgang hebben dan is het mogelijk om de AB-250 aan te sturen met de luidspreker uitgang van je radio. Tevens vind je aan de linkerkant het low pass filter en de mogelijkheid om deze aan of uit te zetten. Met de draairegelaars kan de frequentie voor het low pass filter ingesteld worden en kan het basis volume geregeld worden. Uiteraard is het hoofdvolume nog altijd regelbaar via de radio.
Aan de rechter zijkant vind je de speaker aansluitingen en de stroomaansluitingen. Bedenk dat er grote spanningen kunnen gaan lopen bij een dergelijk systeem. Het is dan ook erg belangrijk om een voldoende dikke kabel te gebruiken voor de + en - stroom aansluitingen.

Ben je op zoek naar een versterker om twee speakers of een subwoofer aan te sluiten dan zit je met de AB-250 van Auna helemaal goed. Met zijn indrukwekkende vermogen en mooi afgewerkte uiterlijk past deze versterker in elke auto. Geen enkele rit is nu nog saai en in de file staan is eerder een aangename verrassing dan een ergernis.


LET OP! BIJ DIT B-STOCK ARTIKEL ONTBREKEN DE KABELS.
Kenmerken Totaal vermogen 1200 Watt maximaal. RMS vermogen 2x 90 Watt stereo. Mogelijkheid om te bruggen voor subwoofer aansturing. Regelbaar low pass filter. Air brushed behuizing in race design.
Specificaties Ingangen: RCA (low) en speaker ingang (high). Regelbaar low pass filter (Instelbaar tussen 50 en 250Hz). Instelbaar volume. Power LED. Frequentiebereik: 20Hz tot 20 kHz. Signaal-Ruis verhouding < 95dB. Luidspreker impedantie: 4 tot 16 Ohm. Aansluitspanning 12 Volt. Afgezekerd.
Inhoud van de set 1 x Versterker. Montagemateriaal. Reserve zekering. Handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmeting: 25 x 5,2 x 24,5 cm. Gewicht: 1,8 kg.

€ 59.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Versterkers 2e keus aanbiedingen
Product