Vonyx TX15A Actieve Subwoofer 15 inch 1000 Watt

Deze Vonyx TX15A subwoofer met geïntegreerde 1000W versterker is voorzien van een 15" woofer en crossover filter. De subwoofer is stevig ontworpen en produceert super strakke dreunende bastonen van een uitstekende kwaliteit. Met een SPL max. van 125dB weet deze subwoofer een enorm hoge druk te genereren met heerlijk diepe bassen tot gevolg. Vanwege de lichtgewicht constructie en de ingebedde handgrepen is de subwoofer gemakkelijk te vervoeren. Geschikt voor mobiele DJ's, thuisgebruik, studio's, feesten enz.


Kenmerken Actief, dus met ingebouwde versterker. Subwoofer speciaal ontworpen voor de laagste bassen. Metalen grill voor wooferbescherming. Aan zijkanten ingebedde handgrepen. Bekleed met akoestisch vilt en slijtvast. Tophat voor plaatsing van een top speaker. Per stuk geleverd.
Specificaties Peak power: 1000W. Power max.: 500W. Output power: 250W. Frequency response: 25Hz - 20kHz. SPL max: 125dB. Subwoofer: 15". Connector: RCA & stereo binding post.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 640 x 510 x 445mm. Gewicht ca. 21kg.

€ 149.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Subwoofers
Product
 

Vonyx Actieve Subwoofer Set 15inch 600 watt

Set van twee professioneel uitgevoerde PA Disco Subwoofers met instelbaar laag doorlaatfilter. Een must voor elke DJ die z'n vak verstaat. Het filter is traploos instelbaar tussen 40Hz en 150Hz. Ook het input level is traploos instelbaar. Zeer professioneel is wel de mogelijkheid om de fase te selecteren (in of 180 graden uit fase). Voorzien van tophat aan de bovenzijde voor het plaatsen van een top speaker.

Deze set bestaat uit:2x Vonyx SMWA15 600 Watt 15 inch Actieve PA Subwoofer

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


Vonyx SMWA15 600 Watt 15 inch Actieve PA Subwoofer

Zeer professionele PA Disco Subwoofer met een vermogen van 600 watt. Deze PA subwoofer heeft een instelbaar laag doorlaatfilter. Iedere DJ die z'n vak verstaat weet dat is een must is. Het filter is traploos instelbaar tussen 40Hz en 150Hz. Daarnaast is het input level ook traploos instelbaar. Een andere professioneel kenmerk van deze 600 watt Actieve PA subwoofer is de mogelijkheid om de fase te selecteren (in of 180 graden uit fase). Voorzien van tophat.


Kenmerken en specificaties Grote 15" subwoofer. Ingebouwd actief low-pass filter. Ingebouwde versterker. Diepe resonantievrije basweergave. Fase instelbaar (0° - 180°). Metalen handgrepen en hoekstukken. Tophat in bovenpaneel. Vermogen Max: 600 Watt. Vermogen RMS: 150 Watt. Woofer 15 inch (38 cm). Frequentiebereik: 45~250Hz. Signaal/Ruis verhouding: >80dB. SPL max(1m): 115dB. Connector: XLR. Tophat.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 380x 480 x 5700 mm. Gewicht: 19 kg.

Vonyx staat voor professionele kwaliteit maar betaalbare prijzen. Met de SMWA15 600 Watt Actieve PA Subwoofer heb je dan ook een prima deal. Zeer geschikt voor de beginnende DJ, maar ook perfect voor de gevorderde DJ die voor kwaliteit gaat.

€ 318.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Subwoofers
Product
 

Vonyx SMWA18 18 inch actieve PA subwoofer 1000 watt

Professioneel uitgevoerde PA Disco Subwoofer met instelbaar laag doorlaatfilter. Een must voor elke DJ die z'n vak verstaat. Het filter is traploos instelbaar tussen 40Hz en 150Hz. Ook het input level is traploos instelbaar. Zeer professioneel is wel de mogelijkheid om de fase te selecteren (in of 180 graden uit fase). Voorzien van tophat.


Kenmerken Grote 18" subwoofer. Ingebouwd actief low-pass filter. Ingebouwde versterker. Diepe resonantievrije basweergave. Fase instelbaar (0° - 180°). Metalen handgrepen en hoekstukken. Tophat in bovenpaneel.
Specificaties Vermogen Max: 1000W. Vermogen RMS: 250W. Woofer 18 inch (45cm). Frequentiebereik: 40~150Hz. Signaal/Ruis verhouding: >80dB. SPL max(1m): 119dB. Connector: XLR. Tophat.
Afmetingen en gewichten Afmetingen: 450 x 550 x 650 mm. Gewicht: 21 kg.

€ 199.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Subwoofers
Product
 

Vonyx 15 inch Actieve Subwoofer 800 Watt SWP15 PRO

Deze Vonyx actieve subwoofer 15" 800W SWP15 PRO is een absolute must voor de mobiele DJ of horecaondernemer. De ingebouwde versterker is een echt werkpaard en is geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Door de extra harde epoxy coating kan deze actieve subwoofer tegen een stootje en wordt er tevens een zeer diepe en resonantievrije bass verkregen. Dit alles maakt deze actieve subwoofer 15" 800W SWP15 PRO van Vonyx een veelzijdige subwoofer voor vele professionele toepassingen.

De SWP15 PRO kan eenvoudig in een geluidssyteem worden opgenomen omdat de ingebouwde versterker voorzien is van een XLR én RCA in- en output. Hiermee is het kinderlijk eenvoudig om de subwoofer bijvoorbeeld tussen mixer en versterker te plaatsen. Om het geluid van de subwoofer akoestisch in fase te laten spelen met de rest van het systeem is de versterker voorzien van een fase schakelaar. Tevens kan middels een draaiknop op de achterzijde het low pass filter van 40Hz - 150Hz ingesteld worden. Uiteraard is het volume van de SWP15 PRO apart in te stellen voor een optimale implementatie in het geluidssysteem. Voor de volledigeheid is de versterker voorzien van een peak LED indicator.

De behuizing van deze actieve Vonyx subwoofer is voorzien van een extra harde epoxy coating. Deze coating zorgt ervoor dat de kast goed beschermd is wat natuurlijk een groot voordeel is bij mobiel gebruik (drive-in shows). Met behulp van een set tophat luidsprekerbuizen is het mogelijk om de tops boven de SWP15 PRO te plaatsen. Met de in de kast ingebouwde handvaten is het mogelijk om de subwoofer eenvoudig te verplaatsen, iets wat ook weer perfect is voor mobiel gebruik. Ondanks al deze fijne handigheidjes kan de SWP15 PRO natuurlijk zonder problemen prima in een vaste installatie gebruikt worden.


Kenmerken

15" hoogvermogen woofer. Ingebouwde 800W versterker voor heerlijk diepe en lage bassen. Instelbaar low pass filter. Fase schakelaar (0° - 180°). XLR en RCA in- en uitgangen. Tophat aan de bovenkant voor plaatsing van een topkast. Extra harde epoxy coating voor langdurige bescherming. MDF behuizing met geïntegreerde handgrepen.


Specificaties

Vermogen: 800W max. Frequentiebereik: 40Hz - 250Hz. SPL @ 1W/1m: 116dB. Signaal ruisverhouding: >80dB. Woofer: 15" (38cm). Tophat: Ja (bovenzijde). Aansluiting: XLR of RCA.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen 40 x 47 x 53cm. Gewicht 19,9kg.

€ 229.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Subwoofers
Product
 

Vonyx SWA15 600 Watt Disco Subwoofer 15 inch

Disco Subwoofer 15 inch 600 Watt SWA15 van Vonyx, een betaalbare subwoofer voor iedereen die zijn geluidsset wil upgraden. Voeg extra bass toe aan je set voor een nog betere luisterervaring. De hoogvermogen 600W versterker zorgt voor een strakke aansturing van de woofer. Hierdoor ontstaat een heerlijk strakke bass. Een ideale toevoeging dus voor de beginnende DJ die zijn set wil uitbreiden.
Deze disco subwoofer 15" 600 Watt SWA15 van Vonyx kan eenvoudig toegevoegd worden aan een bestaand geluidssysteem omdat de versterker reeds is ingebouwd in de subwoofer. Hierdoor heb je dus geen losse versterkers nodig en is aansluiten een fluitje van een cent. Door het instelbare laagdoorlaatfilter kan de SWA15 eenvoudig afgesteld worden zodat hij feilloos aansluit bij de bestaande set.

Om een zo hoog mogelijk rendement te krijgen is de SWA15 voorzien van een speciaal slijtvast en dempend vilt. Met dit vilt wordt resonantie (en dus verlies) tegen gegaan waardoor er extra veel power uit de subwoofer komt. De bass reflex poorten zorgen daarnaast voor een extra versterking van het geluid met de meest diepe en zware bassen tot gevolg. Om ook de topspeakers makkelijk kwijt te kunnen is de SWA15 voorzien van een tophat aan de bovenzijde. Met behulp van een set tophat luidsprekerbuizen kan een topspeaker eenvoudig boven de subwoofer geplaatst worden. Om de woofer makkelijk te kunnen verplaatsen is de woofer voorzien van handvaten aan de zijkant.

Gun jezelf en je publiek alleen het allerbeste met deze disco subwoofer 15" 600 Watt SWA15 van SkyTec!


Kenmerken 15" (38cm) actieve subwoofer. Ingebouwd instelbaar laagdoorlaatfilter. Ingebouwde versterker. Fase instelbaar (0 ° - 180 °). Tophat in top paneel voor plaatsing van top speakers. Bedekt met dempend slijtvast vilt. Massief metalen rooster om de woofer te beschermen. Levering per stuk.
Specificaties 600W hoogvermogen versterker. Laagdoorlaatfilter instelbaar van 30Hz - 120Hz. Frequentiebereik 30Hz - 120Hz. SPL max: 115dB. THD: <0.05%. Signaal ruisverhouding: >80dB. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 43,5 x 48 x 54cm. Gewicht: 17,9kg.

€ 135.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Subwoofers
Product
 

MAX 1200 Watt Disco Subwoofer 15 inch MAX15SUB

Haal het beste uit je geluidssysteem met deze MAX15SUB subwoofer van maar liefst 1200W. De ideale toevoeging voor iedereen die zijn systeem graag wil aanvullen met extra bass. De MAX15SUB komt uit de MAX speaker serie en sluit qua uiterlijk en klant perfect aan bij deze speakers.

De MAX15SUB is voorzien van een 15" woofer met een vermogen van 1200W maximaal die zorgt voor lekkere diepe en strakke bassen. Om dit nog eens extra te versterken is de subwoofer voorzien van twee basspoorten. Voor het plaatsen van een topspeaker is de subwoofer voorzien van een tophat aan de bovenkant. Hierdoor is het mogelijk om met apart verkrijgbare tussenpalen de topspeaker boven de subwoofer te plaatsen.

De behuizing is voorzien van handgrepen aan beide zijden zodat de MAX15SUB eenvoudig kan worden verplaatst. Ideaal dus voor de mobiele DJ. Om de woofer te beschermen is deze afgeschermd met een metalen grill. Ook de hoekstukken zijn voorzien van speciale beschermstukken voor optimale bescherming. Omdat bij een woofer vaak resonantie optreedt is de behuizing voorzien van een speciaal dempend vilt. Hierdoor wordt een eventuele resonantie tot een absoluut minimum beperkt wat de bassopbrengst en de geluidskwaliteit ten goede komt.

Ben je van plan om je geluidssysteem uit te breiden met een subwoofer? Dan is de MAX15SUB met zijn 1200W de perfecte keuze. Een verbluffende subwoofer voor een absolute bodemprijs.


Kenmerken

Wordt per stuk geleverd. Perfecte aanvulling bij de MAX speakerserie. Geschikt voor mobiele DJ's en middelgrote tot grote feesten. Metalen grill voor de woofer. Bekleed met dempend vilt. Basspoorten voor extra diepe bassen. Speciale kunststof bescherming op de hoeken. Voorzien van handgrepen aan beide zijden

.


Specificaties

Vermogen 1200W max.. 15" woofer. Aansluiting: 2x Jack + schroefterminals. Impedantie: 8 Ohm. Frequentiebereik: 30Hz - 300Hz. SPL @ 1W/1m (dB): 99.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 37,0 x 48,5 x 56,5 cm. Gewicht: 11,7 kg.

€ 79.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Subwoofers
Product
 

MAX 12 inch Disco 800 watt Subwoofer MAX12SUB

Vul je geluidsset aan met deze MAX12SUB subwoofer. De perfecte aanvulling voor je geluidsset om nóg meer bass uit je systeem te halen. De MAX12SUB is speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met de MAX speaker serie. Hierdoor past de MAX12SUB perfect in het plaatje bij elke speaker uit de MAX serie.

Met een vermogen van maar liefst 800W is de MAX12SUB geschikt voor iedereen die wat meer bass uit zijn systeem wil halen. De basspoorten versterken het geluid van de subwoofer nog eens extra waardoor je geluidssysteem in de lage frequenties extra zal worden ondersteunt. Om een eventuele aanwezige resonantie tot een minimum te beperken is de MAX12SUB bekleed met een speciaal dempend vilt. MAX 12 inch Disco 800 watt Subwoofer MAX12SUB maximaal subwoofersysteem met handvaten voor eenvoudig transport.

De subwoofer is net als alle andere speakers uit de MAX serie voorzien van handgrepen aan de zijkanten. Hierdoor is hij eenvoudig verplaatsbaar waardoor hij geschikt is voor gebruik "on the road". De hoekstukken zijn voorzien van speciale beschermstukken zodat deze beschermd worden tegen de gevolgen van het vele slepen. Ook de woofer is niet vergeten en deze wordt beschermd door een metalen grill. Voor het eenvoudig opbouwen van je geluidsset en om ruimte te besparen is de MAX12SUB voorzien van een tophat aan de bovenkant. Hierin kan een speciale tussenpaal worden geplaatst zodat de top speakers boven de subwoofer geplaatst kunnen worden.

 Ben je toe aan extra bass? Dan is de MAX12SUB perfect voor jou. De MAX12SUB is de perfecte toevoeging bij de speakers uit de MAX seaker serie.


Kenmerken Wordt per stuk geleverd. Perfecte aanvulling bij de MAX speakerserie. Geschikt voor mobiele DJ's en middelgrote tot grote feesten. Metalen grill voor de woofer. Bekleed met dempend vilt. Basspoorten voor extra diepe bassen. Speciale kunststof bescherming op de hoeken. Voorzien van handgrepen aan beide zijden.
Specificaties Vermogen 800W max.. 12" woofer. Aansluiting: 2x Jack + schroefterminals. Impedantie: 8 Ohm. Frequentiebereik: 30Hz - 300Hz. SPL @ 1W/1m (dB): 97.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 37,0 x 41,0 x 48,0 cm. Gewicht: 9,8 kg.

€ 59.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Subwoofers
Product
 

Vonyx SMWBA15 600 Watt Actieve Bi amp 15 inch Subwoofer

De Vonyx SMWBA15 is een 300W actieve subwoofer met een 1x 300W en 2x 150W geïntegreerde full-range versterker om satellietspeakers aan te sluiten het creëren van een 2.1 geluidsset. Deze subwoofer is stevig ontworpen, compact en produceert donderende basstonen van een uitstekende kwaliteit. De SMWBA heeft een frequentiebereik van 20 - 200Hz, een echo-effect voor de microfoon, stereo-lijningangen en een beschermende grill. Geschikt voor de mobiele DJ, studio's, bars, feesten, thuisgebruik enz.


Kenmerken

Actieve 300W subwoofer. 2x 150W full range versterker. Stereo-lijningangen met Loop Thru-functie. Microfooningang met echo-functie. Metalen grill voor wooferbescherming. Geïntegreerde handgrepen. Bekleed met akoestisch vilt en slijtvast. Per stuk geleverd.


Specificaties

Uitgangs vermogen 300W + 2x150W. Impedantie 8 Ohm. Frequentie bereik 40Hz - 20kHz. Subwoofer 20-200Hz. Woofer 15". Connector 6.35mm Jack - NL2 - RCA. Frequentie Active. Aansluitspanning 220-240Vac / 50Hz.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen 410 x 495 x 600mm. Gewicht 22.7kg.

€ 169.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Subwoofers
Product
 

Vonyx 1000 Watt 18 inch Actieve PA Subwoofers 2x

Set van twee professioneel uitgevoerde PA Disco Subwoofers met instelbaar laag doorlaatfilter. Een must voor elke DJ die z'n vak verstaat. Het filter is traploos instelbaar tussen 40Hz en 150Hz. Ook het input level is traploos instelbaar. Zeer professioneel is wel de mogelijkheid om de fase te selecteren (in of 180 graden uit fase). Voorzien van tophat aan de bovenzijde voor het plaatsen van een top speaker.

Deze set bestaat uit:2x Vonyx SMWA18 18 inch actieve PA subwoofer 1000 watt

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


Vonyx SMWA18 18 inch actieve PA subwoofer 1000 watt

Professioneel uitgevoerde PA Disco Subwoofer met instelbaar laag doorlaatfilter. Een must voor elke DJ die z'n vak verstaat. Het filter is traploos instelbaar tussen 40Hz en 150Hz. Ook het input level is traploos instelbaar. Zeer professioneel is wel de mogelijkheid om de fase te selecteren (in of 180 graden uit fase). Voorzien van tophat.


Kenmerken Grote 18" subwoofer. Ingebouwd actief low-pass filter. Ingebouwde versterker. Diepe resonantievrije basweergave. Fase instelbaar (0° - 180°). Metalen handgrepen en hoekstukken. Tophat in bovenpaneel.
Specificaties Vermogen Max: 1000W. Vermogen RMS: 250W. Woofer 18 inch (45cm). Frequentiebereik: 40~150Hz. Signaal/Ruis verhouding: >80dB. SPL max(1m): 119dB. Connector: XLR. Tophat.
Afmetingen en gewichten Afmetingen: 450 x 550 x 650 mm. Gewicht: 21 kg.

€ 359.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Subwoofers
Product
 

Vonyx SMWA15 600 Watt 15 inch Actieve PA Subwoofer

Zeer professionele PA Disco Subwoofer met een vermogen van 600 watt. Deze PA subwoofer heeft een instelbaar laag doorlaatfilter. Iedere DJ die z'n vak verstaat weet dat is een must is. Het filter is traploos instelbaar tussen 40Hz en 150Hz. Daarnaast is het input level ook traploos instelbaar. Een andere professioneel kenmerk van deze 600 watt Actieve PA subwoofer is de mogelijkheid om de fase te selecteren (in of 180 graden uit fase). Voorzien van tophat.


Kenmerken en specificaties Grote 15" subwoofer. Ingebouwd actief low-pass filter. Ingebouwde versterker. Diepe resonantievrije basweergave. Fase instelbaar (0° - 180°). Metalen handgrepen en hoekstukken. Tophat in bovenpaneel. Vermogen Max: 600 Watt. Vermogen RMS: 150 Watt. Woofer 15 inch (38 cm). Frequentiebereik: 45~250Hz. Signaal/Ruis verhouding: >80dB. SPL max(1m): 115dB. Connector: XLR. Tophat.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 380x 480 x 5700 mm. Gewicht: 19 kg.

Vonyx staat voor professionele kwaliteit maar betaalbare prijzen. Met de SMWA15 600 Watt Actieve PA Subwoofer heb je dan ook een prima deal. Zeer geschikt voor de beginnende DJ, maar ook perfect voor de gevorderde DJ die voor kwaliteit gaat.

€ 159.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Subwoofers
Product
 

Vonyx SMW15 600 Watt 15 inch Passieve PA Subwoofer

De Vonyx SMW15 subwoofer is een professioneel uitgevoerde subwoofer met een 15" woofer in een stevige houten behuizing. Deze behuizing is voorzien van een dempend vilt en zo gebouwd dat eventuele resonantie tot een minimum beperkt wordt. De subwoofer is voorzien van meerdere aansluingen, te weten speakon, 6.3mm Jack en schroefterminals. Zowel de Speakon als de Jack aansluiting hebben een 2e aansluiting waarmee het signaal doorgezet kan worden naar een eventuele tweede subwoofer. Voor het plaatsen van een top speaker is de SMW15 voorzien van een tophat aan de bovenkant. Met behulp van tussenpalen kan op die manier een top boven de subwoofer geplaatst worden.


Kenmerken

Grote 15" woofer. Ingebouwd low-pass filter. Bekleed met dempend vilt. Diepe resonantievrije basweergave. Stevige handgrepen. Metalen hoekstukken. Tophat in bovenpaneel. Levering per stuk.


Specificaties

Vermogen RMS: 150W. Vermogen Max: 300W. Vermogen Piek: 600W. Impedantie: 8 Ohm. Frequentiebereik: 30Hz - 300Hz. SPL 1W/1m: 89dB. SPL max: 95dB. Aansluitingen: 2x speakon NL4 / 2x 6.3mm jackplug / klemterminals.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 485 x 385 x 570mm. Gewicht: 18kg.

€ 99.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Subwoofers
Product
 

Vonyx SWA18 disco Subwoofer 18 1000 Watt

Vonyx SWA18 disco Subwoofer 18" 1000 Watt voor de veeleisende DJ. Voeg een extra partij laag toe aan je geluidsset met deze Vonyx SWA18 actieve subwoofer. Geniet van de meest zware en lekkere bassen en trakteer je publiek op een lekker geluid.

De SWA18 is voorzien van een ingebouwde hoogvermogen versterker zodat je deze disco subwoofer zo kunt aansluiten op je huidige systeem. Met een vermogen van maar liefst 1000W weet de hele buurt dat er een feest in de straat is! Om de subwoofer goed bij je systeem te laten passen is de frequentie instelbaar waardoor je een perfecte overloop kan maken tussen je tops en de SWA18. Hierdoor klinkt je systeem als nooit tevoren! De woofer is voorzien van twee basspoorten waardoor de lage frequenties extra hard en zwaar zullen klinken.

De behuizing van de Vonyx SWA18 is voorzien van een speciaal dempend en slijtvast vilt waardoor resonanties tot een minimum worden beperkt. En voor de mobiele DJ zijn handvaten aangebracht zodat de subwoofer makkelijk te verplaatsen is. Tevens is de behuizing aan de bovenkant voorzien van een tophat zodat je met behulp van een set tophat luidsprekerbuizen de top speakers boven de subwoofer kan plaatsen. Aan de voorkant wordt de woofer beschermd door een stevig metalen rooster.

Wacht dus niet langer en geef je systeem een enorme boost met deze Vonyx SWA18 disco Subwoofer 18" 1000 Watt!

Kenmerken

18" (46cm) actieve subwoofer. Ingebouwd instelbaar laagdoorlaatfilter. Ingebouwde versterker. Fase instelbaar (0 ° - 180 °). Tophat in top paneel voor plaatsing van top speakers. Bedekt met dempend slijtvast vilt. Massief metalen rooster om de woofer te beschermen. Levering per stuk.

Specificaties

1000W hoogvermogen versterker. Laagdoorlaatfilter instelbaar van 40Hz - 120Hz. Frequentiebereik 30Hz - 120Hz. SPL max: 119dB. THD: <0.05%. Signaal ruisverhouding: >80dB. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 45 x 56,5 x 66,5cm. Gewicht: 22,7kg.

 

€ 169.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Subwoofers
Product
 

Power Dynamics Scoop subwoofer 800W

Deze subwoofer 18" 1600W voor extreem lage bassen van Power Dynamics is de absolute must voor de veeleisende professional. De PD Scoop is hét paradepaardje onder de subwoofers en zorgt voor de meest extreem lage bassen. Met een RMS vermogen van maar liefst 800 Watt blaast deze subwoofer je bijna letterlijk omver.

De PD Scoop is een perfecte toepassing in professionele geluidssystemen waar men op zoek is naar de meest extreem lage bassen. De hoge kwaliteit 800 Watt RMS driver zorgt in samenwerking met de speciale behuizing voor een ongelooflijk frequentiebereik vanaf 25Hz! De PD Scoop is hierdoor inzetbaar voor vele toepassingen op evenementen of in discotheken en clubs. Aangestuurd met de juiste versterker zorgt de PD Scoop subwoofer voor een superstrak (voelbaar) laag.

Kenmerken

Hoogvermogen 800W RMS subwoofer. Ingebouwde crossover. NL4 connectoren. Goede spreiding van lage tonen door speciaal ontworpen behuizing. Duurzaam ontwerp. Makkelijk te transporteren door handgrepen. Levering per stuk.

Specificaties

Vermogen RMS: 800W. Vermogen Max: 1600W. Muziekvermogen: 1000W. Impedantie: 8 Ohm. Frequentiebereik: 25Hz - 300Hz. SPL @ 1W/1m: 96dB. SPL max: 98dB. Woofer: 18". Spoel: 4".

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 91,5 x 61 x 91,5cm. Gewicht: 80kg.

€ 599.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Subwoofers
Product
 

Vonyx SMWBA18 Actieve Bi amp subwoofer 18 1000 watt

Vonyx SMWBA18 Actieve Bi-amp subwoofer 18" 1000 Watt voor de meest lage bassen. De subwoofer is Bi-amp en beschikt over 2 versterkte aansluitingen voor topkasten. Zo maak je eenvoudig een 2.1 set en heb je je geluidssysteem meteen goed voor elkaar. Perfect voor het draaien van feesten en partijen. Door de ingebouwde versterker heb je geen extra spullen meer nodig en is alles in een handomdraai aan te sluiten.

De Vonyx SMWBA18 Actieve Bi-amp subwoofer 18" 1000 Watt is voorzien van een 1000 Watt ingebouwde versterker. Deze versterker zorgt voor een goede aansturing van de subwoofer die daardoor weer een zeer strak laag kan weergeven. Door de stevige behuizing en het dempende vilt wordt eventuele resonantie tot een minimum beperkt. De beide uitgangen voor de topkasten hebben een vermogen van 250 Watt per uitgang zodat ook de topkasten van voldoende vermogen kunnen worden voorzien. Het totaalplaatje zorgt voor een schitterend systeem met strakke en diepe bassen voor een perfect feest.

Voor de mobiele DJ is de Vonyx SMWBA18 Actieve Bi-amp subwoofer 18" 1000 Watt een perfecte keuze. Door de handgrepen aan de zijkant kan de woofer eenvoudig opgetilt en verplaatst worden. Door de ingebouwde versterker is aansluiten ook een fluitje van een cent. De tophat aan de bovenkant kan gebruikt worden om met een set tussenpalen een topspeaker op hoogte te zetten. Omdat de subwoofer van een microfooningang (met echo regeling) is voorzien kan de SMWBA18 ook voor karaoke doeleinden ingezet worden. Uiteraard is het dan wel noodzakelijk om twee topkasten aan te sluiten omdat er anders alleen maar lage tonen hoorbaar zullen zijn.

Ben je DJ, geef je een feest of ben je op zoek naar een mooie uitbreiding voor je systeem? Met deze Vonyx SMWBA18 Actieve Bi-amp subwoofer 18" 1000 Watt zit je altijd goed!


Kenmerken

Actieve 500W subwoofer. 2x 250W full range versterker. Stereo-lijningangen met Loop Thru-functie. Microfooningang met echo-functie. Metalen grill voor wooferbescherming. Geïntegreerde handgrepen. Bekleed met akoestisch vilt en slijtvast. Per stuk geleverd.


Specificaties

Vermogen 500W + 2x250W. Impedantie 8 Ohm. Frequentiebereik 40Hz - 20kHz. Subwoofer 20-200Hz. Woofer 18". Connectoren 6.35mm jack - NL2 - RCA. Voeding 230Vac - 50Hz.


Specificaties

Afmetingen 600 x 410 x 550mm. Gewicht 24.3kg.

€ 209.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Subwoofers
Product
 

Vonyx Actieve subwoofer 18 1200W SWP18 PRO

Vonyx SWP18 PRO actieve subwoofer 18" 1200W voor enorm veel toepassingen. Voorzien van een 18" woofer die aangestuurd wordt door de ingebouwde versterker. Een perfect op elkaar afgestemd geheel in een zeer degelijke en solide behuizing die voorzien is van een extra harde epoxy coating. Deze Vonyx SWP18 PRO actieve subwoofer kan daarom worden ingezet voor zowel vaste als mobiele installaties waarbij te denken valt aan (mobiele) DJ's, horeca, evenementen etc. etc. Overal waar een zeer zware en diepe bass gewenst is is deze Vonyx SWP18 PRO de perfecte keuze.

De "motor" van deze subwoofer is de ingebouwde 1200W hoogvermogen versterker. Door de verschillende aansluitmogelijkheden is het zeer eenvoudig om de subwoofer in een bestaand systeem te laten integreren. Door middel van de XLR en RCA in- en uitgangen kan de SWP18 PRO in elk systeem toegevoegd worden. De vele instelmogelijkheden zorgen ervoor dat de woofer ook qua klank een perfecte match wordt met de rest van het geluidssysteem. Zo is de versterker voorzien van een low pass filter welke instelbaar is van 40Hz - 150Hz. Daarnaast kan de subwoofer akoestisch in fase worden gezet met de rest van het geluidssysteem door middel van de fase schakelaar (0° - 180°). Uiteraard kan het volume van de subwoofer ook ingesteld worden zodat alles volledig naar wens ingesteld kan worden. Een peak LED indicator zorgt ervoor dat je altijd volledige controle houdt over de status van de sub.

De behuizing is, om resonanties te voorkomen, voorzien van een extra harde epoxy coating. Dit zorgt voor een nog beter rendement. Om het gebruikersgemakt te verhogen is de woofer voorzien van geïntegreerde handvaten aan de zijkanten. Een tophat bovenop kan gebruikt worden, in combinatie met een set tophat luidsprekerbuizen, om een topkast boven de woofer te plaaten.

Voor welk gebruik je ook een subwoofer zoekt, de Vonyx SWP18 PRO actieve subwoofer 18" 1200W is dé juiste keuze!


Kenmerken

18" hoogvermogen woofer. Ingebouwde 1200W versterker voor heerlijk diepe en lage bassen. Instelbaar low pass filter. Fase schakelaar (0° - 180°). XLR en RCA in- en uitgangen. Tophat aan de bovenkant voor plaatsing van een topkast. Extra harde epoxy coating voor langdurige bescherming. MDF behuizing met geïntegreerde handgrepen.


Specificaties

Vermogen: 1200W max. Frequentiebereik: 40Hz - 250Hz. SPL @ 1W/1m: 120dB. Signaal ruisverhouding: >80dB. Woofer: 18" (46cm). Tophat: Ja (bovenzijde). Aansluiting: XLR of RCA.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen 43,5 x 55 x 61,5cm. Gewicht 26,9kg.

€ 289.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Subwoofers
Product
 

DAP DRX 10BA Actieve subwoofer 600 watt

System Type: Active subwoofer Speaker Cabinet. Continuous Power: 600W. Frequency Response: 50Hz-120Hz(- 6dB). SPL (1W1M): 94 dB /121. 8dB Max. Woofer: 10" / 2.5" Voice Coil with ventilation. Active Crossover: HPF 80Hz, analog processor. Input Connectors: XLR Combo Female Left, XLR female right, 2x Male link L/R. Output connectors: 2x XLR Male L/R (15kOhms). Input Level: Left / Right Line Input 0dBu. External Connectors: Volume /Power / Ground lift / Phase /HPF bypass. Indicators: Power / Clip Limiter. Power Supply: 110-120V/220-240V 50/60Hz. Construction: 15mm Plywood, glued and reinforced. Paint: Black scratch resistant. Pole-mount: Metal 35mm standard pole-mount. Dimension (H x W x D): 325 x 465 x 421mm. Net weight: 15.46Kg.

€ 265.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Subwoofers
Product
 

DAP DRX 15B Subwoofer

System Type: 15" Reflex Subwoofer. Continuous Power: 300W. Peak Power: 600W. Transducer Low: 15" Woofer, 2.5"voice coil, with double ventilation. Max SPL at 1m: 124dB. Impedance: 8Ω. Frequency Response: 45Hz-400Hz (-6dB). Connector: 2 x Speakon 1+,1- (2+,2- N/C). Construction: 15mm plywood cabinet, glued and reinforced,. Paint: Black scratch resistant. Pole-mount: metal 35mm standard pole. Dimensions (H x W x D): 450 x 580 x 480mm. Net Weight: 21,3kg.

€ 255.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Subwoofers
Product
 

DAP DRX 12B Subwoofer

System Type: 12" Reflex Subwoofer. Continuous Power: 300W. Peak Power: 600W. Transducer Low: 12" Woofer, 2.5"voice coil, with double ventilation. Max SPL at 1m: 123dB. Impedance: 8Ω. Frequency Response: 50Hz-400Hz (-6dB). Connector: 2 x Speakon 1+,1- (2+,2- N/C). Construction: 15mm plywood cabinet, glued and reinforced,. Paint: Black scratch resistant. Pole-mount: metal 35mm standard pole. Dimensions (H x W x D): 370 x 530 x 480mm. Net Weight: 17,95kg.

€ 209.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Subwoofers
Product
 

DAP DRX 10B Subwoofer

10" reflex subwoofer met 500 watt vermogen

250W continue vermogen. 500W piek vermogen. 2.5" voice coil met dubbele ventilatie. 121dB SPL @ 1m . 8ohm impedantie. frequentie bereik van 55Hz tot 500Hz (-6dB). 2 speakon connectoren 1+, 1- (2+, 2- N/C). behuizing van 15mm plywood voor optimale sound. voorzien van rubberen voetjes. metalen top-hat voor speakerpole. afmetingen 325 x 465 x 421mm. gewicht 15kg.

€ 149.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Subwoofers
Product
 

DAP DLM 12SA actieve subwoofer

System: 12" Active Subwoofer Speaker system
Transducer: 12" Woofer, 3" voice coil
Active Crossover: 60Hz - 120Hz-DSP Processor
Digital Presets: NORMAL/ USER
Frequency Response: 35Hz - 200Hz (-10dB)
Max SPL @1m: 128dB
Power Amp: High power Class D 1000W
Inputs: Female XLR balanced differential(stereo left/ right)
Input Level: Line -4dBu
Full range Output: Male XLR balanced
High Pass Output: Male XLR balanced
USB Control (optional): Gain/EQ/ Trim / high pass filter,and low pass filter and bandpass filter
External Control: Volume Control
Phase Switch
Power ON
Clip Limiter
USB PORT for optional USB control
Electric Protection: Thermal/Convection-Fan/Overload/Digital Lim./Compressor
Handling: One standard 35mm metal pole-mount plus two handles
Enclosure: 15mm poplar plywood cabinet.
Dimensions (HxWxD): 439x417x512mm
Weight: 18,7Kg

Let op: Bij de afbeelding van de achterkant is te zien dat de DLM USB-DSP module is ingebouwd. Deze wordt niet meegeleverd. Hij is los verkrijgbaar (artikelnummer D3226).

€ 569.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Subwoofers
Product
 

Vonyx SMW18 1000W 18 Passieve PA Subwoofer

Vonyx SMW18 1000W 18" Passieve PA Subwoofer. De Vonyx SMW18 is een professionele 1000W subwoofer met een ingebouwd laagdoorlaatfilter waardoor je een krachtige diepe bassound krijgt. Bijkomend voordeel is dat je geen extra apparatuur nodig hebt om het signaal te filteren. Door dit ingebouwde filter is het niet nodig om een filter op of voor je versterker te hebben. Je kunt gewoon een full-range signaal aanbieden en de subwoofer filtert het zelf.

De Vonyx SMW18 subwoofer heeft een tophat (gat) in het bovenpaneel zodat je er een tussenbuis op kunt plaatsen voor plaatsing van een topspeaker. Verder is de behuizing uitgevoerd met verzonken handgrepen, beschermende hoeken en een sterke grill. Door deze bescherming is de SMW18 ook prima mobiel te gebruiken. Dit maakt de Vonyx SMW18 ook perfect voor mobiele DJ's en Drive-In shows

Voor het aansluiten van de luidsprekerkabel is de SMW18 voorzien van meerdere aansluit mogelijkheden. Speakon, 6,3mm jack of klemterminals er is voldoende keuze. Geef je geluidssysteem een extra bass boost met deze Vonyx SMW18 subwoofer!


Kenmerken Grote 18" 1000W woofer. Ingebouwd low-pass filter. Bekleed met dempend vilt. Diepe resonantievrije basweergave. Stevige handgrepen. Metalen hoekstukken. Tophat in bovenpaneel. Aansluiting: 2x NL4, 2x 6.3mm jackplug, 1x set vergulde terminals.
Specificaties Vermogen RMS: 300W. Vermogen Piek: 1000W. Woofer: 18 inch. Impedantie: 8 Ohm. Frequentiebereik: 20Hz - 300Hz. SPL @1W/1m: 89dB. SPL max: 119dB.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 565 x 445 x 655mm. Gewicht: 21.3 kg.

€ 139.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Subwoofers
Product
 

Power Dynamics PD 3218S Subwoofer 2x 18 2000W

De PD-3-serie is een serie van hoge kwaliteit professionele luidsprekerboxen met een hoge efficiëntie en een brede en vlakke frequentierespons in elke luisterpositie (kort en middellang). PD-3-serie luidsprekers zijn ideaal voor een breed scala aan toepassingen, zoals disco, bioscoop, club, cafe, restaurant, sport-faciliteiten en andere entertainment. Simpel gezegd, PD-3-serie luidsprekers leveren ongeëvenaarde prestaties, een ongeëvenaarde geluidskwaliteit en zijn gebruiksvriendelijk. Ze zijn een zeer kostenefficiënte oplossing voor professionele toepassingen.

Deze passieve 2x18" PA-Subwoofer heeft een muziekvermogen van 2000W, genereert een akoestische SPL van 131dB en zorgt voor een verbazingwekkende resonantie arme bass weergave. Uitgevoerd met schakelbare interne crossover waarmee u deze passieve crossover uitschakelt en een externe elektronische crossover (passieve of bi-amp) kunt gebruiken én geïntegreerde ophangpunten. Ook ideaal voor gebruik op podia.

2x 18" Passieve Subwoofer. Muziekvermogen 2000W. Schakelbare crossover (passieve of bi-amp). Intern laag-doorlaatfilter 30-150Hz. Resonantie-arme basweergave. Extra harde coating. Aansluitingen: 2x NL4. Piek vermogen 4000W. Muziek vermogen 2000W. RMS Vermogen 1600W. Impedantie 4 Ohm. Frequentie bereik 30-200Hz. Crossover frequentie 200Hz. SPL @ 1W/1m 95dB. Maximaal SPL 131dB. Woofer 2x 18" (4" coil / 125 oz). 1x Subwoofer. Afmetingen 1150 x 655 x 605mm. Gewicht 81.8kg.

€ 739.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Subwoofers
Product