2e keus Showtec XB Dreamer DMX lichteffect

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

De XB-Dreamer is een DMX-512 LED derby-licht met individuele controle over alle 6 LED-clusters.
Andere functies zijn blackout/statisch/stroboscoop, ingebouwde automatische en geluidsgestuurde programma's en doorgekoppelde voeding tot 27 toestellen.


Kenmerken 10-kanaals DMX-512 LED derby-effect . Blackout/statisch/stroboscoop individuele besturing van rode, groene en blauwe LED's in elk cluster (6 in totaal). Ingebouwde geautomatiseerde programma's via DMX. Ingebouwde geluidsgestuurde programma's via master/slave of DMX. Monteer meerdere toestellen tegelijkertijd met instelbare optionele beugel (XB-BRACKET). Extra voedingsuitgang: max. 27 apparaten bij 240V.
Specificaties Voeding: Automatische schakelende 100V - 240V 50/60 Hz. Stroomverbruik: 24W. Lichtbron: 90 (30x rood, 30x groen,30x blauw). Besturing: Auto, geluid, master/slave,DMX. DMX-kanalen: 10. Adrestoewijzing: microschakelaar. Voedingsaansluiting: IEC. Data-aansluiting: In/out (XLR 3-polig). Dekkingshoek: 96˚. Afmetingen: 300 x 385 x 190 mm. Gewicht: 2 kg.

€ 105.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Effecten
Product
 

2e keus Showtec Dynamic LED lichteffect

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Vette viervoudige moonflower die zowel kan reageren op muziek als worden bestuurd via DMX. Het apparaat is volledig plug&play dus stekker erin en gaan!


Kenmerken en specificaties Voeding: AC 90-250V / 50~60Hz. Stroomverbruik: 20W. LED-voeding: 17W. LED-hoeveelheid: 256. DMX-kanalen: 5. Muziekmodus: JA. Afmetingen: 990 x 210 x 170 mm (LxBxH). Gewicht: 5,7 kg.

€ 89.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Effecten
Product
 

BeamZ LED gordijn 1 x 2m met 36 RGBW LEDS en controller

BeamZ LED gordijn met 36 RGBW LEDS en controller. Een LED gordijn of sterrendoek huren of zelf maken hoeft niet meer voor deze prijs!

Het LED gordijn met een afmeting van 130 bij 205 centimeter is ideaal als aankleding van een DJ booth. Eventueel samen met het  LED gordijn van 2 bij 3 meter

Dit schitterende BeamZ sterrendoek is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige vlamvertragende stoffen en daardoor veilig in gebruik. Het doek is voorzien van 36 RGBW (Rood, Groen, Blauw & Wit) LEDs voor een schitterend effect. Met de meegeleverde controller is het mogelijk om verschillende effecten te selecteren. Tevens is het mogelijk om de LEDs aan te sturen via DMX voor volledige controle over het effect.

Het LED gordijn is voorzien van gaten rondom zodat het eenvoudig is op te hangen. Voor het ophangen aan bijvoorbeeld een truss worden herbruikbare binders meegeleverd. Voor eenvoudig transport wordt het doek geleverd incl. een handige tas. Dit maakt het BeamZ LED gordijn of sterrendoek ook perfect voor verhuur.


Kenmerken 36 dimbare LEDs. DMX bestuurbaar. Modi: flits, fade, strobe en muziekgestuurd. Doek / gordijn van hoogwaardige en vlamvertragende stof. Incl. draagtas, afstandsbediening en herbruikbare binders.
Specificaties 36 LEDs in de kleuren rood, groen, blauw en wit. Aansluitspanning 230Vac / 50 Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 130 x 205cm. Gewicht 3kg.

* Levering excl. standaards.

€ 137.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Effecten
Product
 

BeamZ Disco Lampen met laser Moonflower, Rood Groene Laser en Stroboscoop Set 4

Complete BeamZ lichtset bestaande uit een LED Moonflower, een rood/groene Laser en een 150W Stroboscoop voor een letterlijk flitsende lichtshow.

De BeamZ lichteffecten in deze set zijn plug and play en dus zeer eenvoudig in gebruik. Er is geen kennis van lichteffecten nodig om toch een spetterende, kleurrijke en tegelijkertijd ook flitsende lichtshow te creëren.

Deze BeamZ lichtset is ideaal voor de mobiele DJ of gebruik in kleinere ruimten, feesttenten, thuisdisco en bij party's

Kenmerken:

LED Moonflower
Long-life LED's. Muziekgestuurd en Auto-mode. Heldere en kleurrijke patronen. Gevoeligheidsregelaar. . Apollo Laser
Rode en groene laserstralen. Sterrenhemel effect. Muziekgestuurd of Auto-mode. Ingebouwde microfoon. Gevoeligheidsregelaar. Ventilator gekoeld. . Stroboscoop
150W flitsbuis. Instelbare flitssnelheid. Incl. bevestigingsbeugel. .

€ 65.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Effecten
Product
 

BeamZ Disco Lampen Moonflower, Stroboscoop en Ministar Set 1

Complete lichtset bestaande uit een LED Moonflower, een LED stroboscoop en een Mini Star Ball.
Alle lichteffecten in deze set zijn plug and play en dus zeer eenvoudig in gebruik. Er is geen kennis van lichteffecten nodig om toch een spetterende en kleurrijke lichtshow te creëren.

Deze BeamZ lichtset is ideaal voor de mobiele DJ of gebruik in kleinere ruimten, feesttenten, thuisdisco en bij party's

Kenmerken:

LED Moonflower
Long-life LED's. Muziekgestuurd en Auto-mode. Heldere en kleurrijke patronen. Gevoeligheidsregelaar. . Mini Star BAll
6x 3W RGBAW heldere LED's. Muziekgestuurd of Auto-mode. Ingebouwde microfoon. Gevoeligheidsregelaar. Ventilator-gekoeld. . Stroboscoop
50x 8mm witte LED's. Lage stroomopname. Minimale warmte-ontwikkeling. Incl. montagebeugel. Flitsen per seconde 1 -10.

€ 99.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Effecten
Product
 

Beamz licht en laser disco set (met Jelly Ball, laser en rookmachine)

Complete lichtset met Jelly Ball, Laser en Rookmachine voor de beginnende DJ of voor een gezellig feestje in de woonkamer. De Jelly Ball is een zeer breed effect waardoor gelijk de gehele ruimte voorzien wordt van bewegende en gekleurde stralen. De laser schiet rode en groene stralen door de ruimte die super mooi zichtbaar worden door de rook uit de rookmachine. Dit geldt uiteraard ook voor de stralen van de Jelly Ball, doordat het licht uit de Jelly Ball en de laser weerkaatst tegen de kleine rookdeeltjes worden de lichtstralen zichtbaar voor een geweldig 3D effect.

Een complete set dus, direct klaar voor gebruik en ideaal voor huis of tuin feestjes of de beginnende DJ.

Deze set bestaat uit:1x MAX LED Lichteffect Jelly DJ Ball1x BeamZ Compacte kunststof Rookmachine S500 met gratis rookvloeistof1x BeamZ Rood / Groen Apollo Multipoint Laser 170mW

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


MAX LED Lichteffect Jelly DJ Ball

Het lichteffect Jelly DJ Ball van MAX is dé manier om simpel maar doeltreffend je woon- of slaapkamer om te bouwen tot een gezellige ruimte. Ideaal voor het geven van feestjes! Het lichteffect is plug-and-play dus er is totaal geen kennis nodig van lichteffecten om een gezellige sfeer te creëren. Gewoon de stekker in het stopcontact en klaar!

Het lichteffect beschikt over 6 gekleurde LED's van 1 Watt per LED. Doordat de bol in feite is opgebouwd uit 82 lenzen ontstaan hierdoor 82 bewegende stralen. Een extra leuk en bijkomend effect is dat de bol ook meekleurt. Voor een extra dimensie is het raadzaam om een rookmachine te gebruiken. Omdat de lichtstralen weerkaatsen op de rookdeeltjes worden de stralen vanuit de "Jelly DJ Ball" ook zichtbaar. Dit geeft een schitterende 3D effect!

Wacht niet langer en bestel de "Jelly DJ Ball" van MAX nu voor een ongelooflijk lage prijs!


Kenmerken Krachtige stappenmotor voor roterende stralen. Meerkleurig effect met 6 LED's. Auto en Muziekgestuurde mode, werkt volledig zelfstandig. Lange levensduur LED's en energie besparend.
Specificaties 6 LED's (Rood, Groen, Blauw, Amber. Wit, Paars) van 1 watt per LED. Aansluitspanning 230Vac/50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 19ø x 14cm. Gewicht: 1kg.

BeamZ Compacte kunststof Rookmachine S500 met gratis rookvloeistof

Deze mini rookmachine S500 met gratis vloeistof van BeamZ is geschikt voor kleinere ruimtes. Ideaal voor bijvoorbeeld thuisfeestjes of beginnende DJ. Een mooie en compacte machine uitgevoerd met handvat en daardoor dus makkelijk mee te nemen. De machine wordt geleverd met grats rookvloeistof en is na ontvangst direct klaar voor gebruik. Stekker in het stopcontact, even laten opwarmen en roken maar!

Het gebruik van rook wordt voornamelijk gedaan om lichteffecten een extra dimensie te geven omdat door de rookdeeltjes in de lucht ook de stralen van het lichteffect zichtbaar worden. Dit is vooral bij gebruik van lasereffecten een absolute must.


Kenmerken

Kunststof behuizing met handvat. Levering incl. rookvloeistof. Afstandsbediening met een kabellengte van 3 meter. Na ontvangst direct klaar voor gebruik.


Specificaties

Verwarmingselement: 500W. Rookvolume per minuut: 50m3. Opwarmtijd: Ong. 4 minuten. Tankinhoud: 250ml. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen 247 x 132 x 153mm. Gewicht 1.85kg.

BeamZ Rood / Groen Apollo Multipoint Laser 170mW

Een compacte klasse 3B mini laser die een regelbaar sterrenhemel-effect creëert in de kleuren rood en groen. Geschikt voor bars, thuisgebruik, parties, DJ etc.


Kenmerken Rode(120mW)- en groene(50mW) laser. Regelbare motor- en flitscontroller. Sleutel voor het activeren van de klasse 3B laser. Ingebouwde ventilator. Inclusief netadapter en statief.
Specificaties Laser: Klasse 3B. Uitgangsvermogen: 120mW (Rood), 50mW (Groen). Netvoeding: 100-240Vac, 50Hz (incl. adapter). Golflengte: Rood - 650nm / Groen - 532nm.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 122 x 92 x 52 mm. Gewicht: 0,5 kg.

€ 79.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Effecten
Product
 

ShowTec Techno Derby RGBW LED effect

ShowTec Techo Derby RGBW LED effect. De Showtec Techno Derby is een 2-in-1 LED lichteffect welke 16 krachtige witte stroboscoop-LED's combineert met vier RGBW LEDs van 3 watt in een Derby Effect. De 2 effecten kunnen afzonderlijk in automatische of geluidsgestuurde programma's geselecteerd worden. De Techno Derby kan ook met DMX bestuurd worden om zo volledige controle over alle functies te krijgen. De stroboscoop heeft 16 secties met verschillende voorgeprogrammeerde patronen. Alle RGBW-kleuren kunnen individueel geselecteerd worden of in veel verschillende voorgeprogrammeerde combinaties. Indien u meerdere Techno Derby's hebt, kunt u de master-slavefunctie gebruiken voor een gesynchroniseerde lichtshow. Indien u een oplossing zoekt met een stroboscoop en een kleurrijk LED-lichteffect met volledige controle over alle functies, is het de Showtec Techno Derby die u zoekt.


Kenmerken Voeding: AC 100-240V 50/60 Hz. Stroomverbruik: 28W. Besturing: Auto, geluid, master/slave, DMX. DMX-kanalen: 4. Bedieningsdisplay: 4-cijferige LED. Voedingsaansluiting: IEC in- en output. Data-aansluiting: 3-polige XLR (in/out). LEDs Derby effect: RGBW LEDs van 3W per LED. LEDs Stroboscoopeffect: 16x 0,5W wit. Inclusief afstandsbediening.
Afmetingen en gewicht Gewicht: 2 kg. Afmetingen: 190 x 258 x 182mm (exclusief beugel).

€ 78.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Effecten
Product
 

BeamZ Wildflower Set van 4 LED scanners

Wij introduceren deze fantastische set van 4 wildflowers van BeamZ. Deze scanners bewegen van links naar rechts en van boven naar onder. De RGBW LED die de scanner van een krachtige lichtbundel voorziet heeft een vaste gobo die op de muur, plafond of de grond geprojecteerd kan worden. Als bundel van 4 kunnen we je een beetje met de prijs helpen hier bij MaxiAxi.

Deze set bestaat uit:4x BeamZ LED Wildflower Scanner 10W RGBW LED met Gobo

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


BeamZ LED Wildflower Scanner 10W RGBW LED met Gobo

Deze LED Wildflower creëert zelfstandig een flitsende lichtshow. Stop de stekker in het stopcontact en je zult versteld staan. De LED Wildflower heeft een 10W RGBW LED die een geweldige lichtopbrengst heeft en ook nog eens duizenden kleuren kan creëren. Om het effect nog beter te maken is de Wildflower voorzien van een gobo waardoor er mooie figuren geprojecteerd worden. Dit plug-en-play-effect heeft geen externe controller nodig. Hij werkt automatisch of kan geluidsgestuurd werken waardoor hij op muziek reageert.


Kenmerken

Met gobo voor spectaculaire lichtshows. Plug-en-play, eenvoudig in gebruik. Automatisch of geluidsgestuurd. Hoge lichtopbrengst. Energiezuinig.


Specificaties

Verbruik: 20W. 1 x 10W RGBW LED. Voeding: 220-240Vac / 50Hz. Gewicht: 1.65kg. Afmetingen: 322 x 190 x 102mm.

€ 299.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Effecten
Product
 

BeamZ Wildflower Set van 2 LED Scanners met Standaard

Deze set van 2 BeamZ wildflowers is uitermate geschikt voor de beginnende lichtshow. De gobo scanner gaat in verschillende kleuren over de hele dansvloer, of door de hele hal. Door de levering inclusief standaard en 2 ophangbeugels is dit een kant en klare plug en play set voor de beginnende licht specialist!

Deze set bestaat uit:2x BeamZ LED Wildflower Scanner 10W RGBW LED met Gobo1x BeamZ Lichtstandaard 3,5 meter max. hoogte.

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


BeamZ LED Wildflower Scanner 10W RGBW LED met Gobo

Deze LED Wildflower creëert zelfstandig een flitsende lichtshow. Stop de stekker in het stopcontact en je zult versteld staan. De LED Wildflower heeft een 10W RGBW LED die een geweldige lichtopbrengst heeft en ook nog eens duizenden kleuren kan creëren. Om het effect nog beter te maken is de Wildflower voorzien van een gobo waardoor er mooie figuren geprojecteerd worden. Dit plug-en-play-effect heeft geen externe controller nodig. Hij werkt automatisch of kan geluidsgestuurd werken waardoor hij op muziek reageert.


Kenmerken

Met gobo voor spectaculaire lichtshows. Plug-en-play, eenvoudig in gebruik. Automatisch of geluidsgestuurd. Hoge lichtopbrengst. Energiezuinig.


Specificaties

Verbruik: 20W. 1 x 10W RGBW LED. Voeding: 220-240Vac / 50Hz. Gewicht: 1.65kg. Afmetingen: 322 x 190 x 102mm.

BeamZ Lichtstandaard 3,5 meter max. hoogte.

Stabiele aluminium lichtstandaard op inklapbare driepoot. Geschikt voor het ophangen van lichteffecten en PAR spots. De standaard heeft een maximale hoogte van 3,5 meter. De meegeleverde T-bar met een breedte van 1,2 meter is voorzien van 4 ophangpunten.


Kenkerken en specificaties

Maximale hoogte hoogte 3,5m. Lichtgewicht aluminium uitvoering. T-bar met 4 ophangpunten. Zeer geschikt voor PAR cans. T-Bar breedte: 1.2m. Buisdiameter: 38mm. Hoogte: 1.5 ~ 3.5m. Maximale belasting: 25kg. Afmetingen opgevouwen: 140 x 13 x 11cm. Gewicht: 6.8kg.

€ 189.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Effecten
Product
 

BeamZ Uranus Dubbel Moon en Stroboscoop LED Lichteffect

Dubbel Moon LED Combi Lichteffect dat gebruik maakt van 92 RGB LED's voor het dubbele mooneffect en 45 10mm LED's voor de Strobe. In totaal leveren de 137 LED's een riante lichtopbrengst bij een vermogen van slecht 30W. Aansturing instelbaar tussen automatisch en muziekgestuurd . Prima effect voor Drive in shows, Disco en home party.


Kenmerken 92 RGB-LED's. LED-Stroboscoop met 45 LED's. Muziek-gestuurd. Regelbare gevoeligheid. Instelbare snelheid. Geringe warmteontwikkeling. Laag stroomgebruik. LED's levensduur > 100 000 branduren. Geschikt voor muur en plafond montage.
Specificaties Grote straalhoek produceert een zeer breed effect. Ingebouwde microfoon. Stevige metalen behuizing. Opgenomen Vermogen: 30 Watt. Voeding: 230V, 50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 23 x 27 x 13 cm. Gewicht: 1.55 kg.

€ 69.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Effecten
Product
 

ShowTec X Terminator 3 in 1 LED lichteffect

De Showtec X-Terminator is een 3-in-1 lichteffect met 12 krachtige witte stroboscoop-LED's, een 130mW Rood/Groene lasermodule én een dubbel RGBWA moonflower effect. Alle 3 effecten kunnen afzonderlijk in automatische of geluidsgestuurde programma's geselecteerd worden. De ShowTec X-Terminator kan ook met DMX bestuurd worden om u volledige controle over alle functies te geven.

De Rood/Groene laser heeft veel veelzijdige tralie- en burst-effecten en is uitgerust met een sleutelslot en vergrendeling op afstand. De stroboscoop heeft 12 secties met verschillende voorgeprogrammeerde patronen. Eén moonflower heeft RGB-kleuren en de andere is BWA. De X-terminator combineert 3 geweldige effecten met levendige kleuren en patronen om u van een totale lichtshow te voorzien in een compacte behuizing.

Specificaties

Voedingsinput: 100-240V 50/60Hz. Stroomverbruik: 32W. Besturing: Auto, geluid, master/slave, DMX. DMX-kanalen: 2, 11. Bedieningsdisplay: 4-cijferige LED. Voedingsaansluiting: IEC in- en output. Data-aansluiting: 3-polige XLR (in/out). Inbegrepen accessoires: 2 sleutels, testaansluiting van vergrendeling.

Kenmerken

LED-effect

Kleuren: R,G,B en B,W,A. Voeding: 6x3W. Stroom: 300mA.


Lasereffect

Laserkleur: rood, groen. Laservermogen: 130mW (100mW 650nm rood, 30mW 532nm groen). Laserklasse: 3B. Veiligheidsfuncties: sleutelschakelaar, vergrendeling, veiligheidsoog. Laserveiligheid: EN/IEC 60825-1: 2007 .


Stroboscoopeffect

LED: 12x 0,5W wit. Stroboscoop: 0-30Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 290 x 196 x 98mm (exclusief beugel)
Gewicht: 2,4kg


€ 175.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Effecten
Product
 

BeamZ LED gordijn 2 x 3m met 96 RGBW LEDS en controller

BeamZ LED gordijn 210 x 320cm met 96 RGBW LEDS en controller. Een schitterend hoogwaardig LED gordijn, ook wel sterrendoek genoemd, welke vervaardigd is uit een hoge kwaliteits en vlamvertragende stof. De stof is voorzien van 96 LEDs in de kleuren rood, groen, blauw en wit. Via de meegeleverde controller kunnen allerlei effecten opgeroepen worden waardoor het LED gordijn perfect is voor het aankleden van een podium of DJ Booth, eventueel samen met de kleinere variant van 130 bij 205 centimeter, die gebruikt kan worden om een DJbooth weg te laten vallen op het podium. Het is ook mogelijk om de LEDs via DMX (8 kanalen) aan te sturen. Hiermee is het met behulp van een controller mogelijk om zelf programma's te maken of op te roepen.

Het gordijn is rondom voorzien van gaten zodat het eenvoudig op te hangen is aan bijvoorbeeld een truss. Met de meegeleverde handige tas en herbruikbare binders kan de set makkelijk meegenomen en opgehangen worden. Dit maakt deze sterrendoek ook geschikt voor bijv. verhuur.

Voor de prijs hoef je het niet te laten, daar kan je het zelf niet voor maken!

Kenmerken

96 dimbare LEDs. DMX bestuurbaar (8 kanalen). Modi: flits, fade, strobe en muziekgestuurd. Doek / gordijn van hoogwaardige en vlamvertragende stof. Incl. draagtas, afstandsbediening en herbruikbare binders.

Specificaties

96 LEDs in de kleuren rood, groen, blauw en wit. Aansluitspanning 230Vac / 50 Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen 210 x 320cm. Gewicht 5kg

.

* Levering excl. standaards.

€ 249.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Effecten
Product
 

Showtec Scat Moon LED moonflower

De Showtec Scat moon is een RGBW plug-en-play moonflower. Het is een krachtige, kosteneffectieve moonflower met twee geluidsinstellingen, kleurgevoeligheid en snelheidsgevoeligheid. Verras uzelf met heldere kleuren, krachtige output en een brede stralingshoek van dit eenvoudig lichteffect.


Kenmerken en specificaties Voeding: 230V / 50 Hz. Stroomverbruik: 5W. Lichtbron: 18 x 5mm LEDs (rode, groene, blauwe, witte kleuren). Stralingshoek: +/- 50 graden. Besturing: geluidsgevoeligheid, kleur en snelheid. Voedingsaansluiting: IEC. Afmetingen: 260 x 150 x 125mm. Gewicht: 0,9 kg.

€ 47.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Effecten
Product
 

Showtec Blade Runner lichteffect

De Showtec Blade Runner is een LED-lichteffect met 4 aparte outputs. Hierdoor ontstaat een zeer breed bereik van de stralen waarmee een groot formaat dansvloer bedekt kan worden.

De Showtec Blade Runner is voorzien van Intelligent Music Control (IMC), dit is een speciale geluidsgestuurde module waarmee het licht als een echte lichtjockey op de muziek reageert. Als u rustige muziek afspeelt, worden verschillende langzame patronen geselecteerd. Bij het afspelen van dansmuziek kiest de IMC snelle patronen om uw publiek te vermaken.

De Blade Runner is een lichteffect met verschillende opties die bestuurd kunnen worden met 2 verschillende DMX-standen, heeft aangepaste instellingen en kan als plug-en-play effect gebruikt worden met de ingebouwde programma's of IMC-module. De twee grote voordelen van de Blade Runner zijn de lange levensduur van de LEDs en de afwezigheid van bewegende onderdelen binnenin, waardoor het apparaat onderhoudsvrij is.

Specificaties

Voeding: 100-230V 50/60 Hz. Stroomverbruik: 40W. Lichtbron: 256 ultra heldere 5 mm LED's (R:64, G:64, B:64, W:32, A:32). Besturing: Auto, geluid, aangepast, master-slave, DMX. DMX-kanalen: 2- en 3-kanaals modus. Bedieningsdisplay: 4-cijferige LED. Voedingsaansluiting: IEC in/out. Data-aansluiting: In/out (XLR 3-polig). Afmetingen: 500 x 340 x 170 mm (exclusief beugel). Gewicht: 4,5 kg.

€ 139.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Effecten
Product
 

Showtec Dynamic LED lichteffect

Vette viervoudige moonflower die zowel kan reageren op muziek als worden bestuurd via DMX. Het apparaat is volledig plug&play dus stekker erin en gaan!


Kenmerken en specificaties Voeding: AC 90-250V / 50~60Hz. Stroomverbruik: 20W. LED-voeding: 17W. LED-hoeveelheid: 256. DMX-kanalen: 5. Muziekmodus: JA. Afmetingen: 990 x 210 x 170 mm (LxBxH). Gewicht: 5,7 kg.

€ 125.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Effecten
Product
 

Showtec Sunraise LED lichteffect

De Sunraise LED is een dynamisch en kleurrijk effect die veel stralen heeft die van kleur kunnen veranderen en op de muziek kan dansen met de ingebouwde muziekcontroller. Een geweldig effect voor clubs, DJ's en feestzalen


Kenmerken Meerkleurige LED's. DMX-regeling. Geluidsgestuurde functie. Zeer brede stralenspreiding.

Specificaties

Output

Lumens: 1000 voor elke kleur. Lux op 2m: 475. Max. afstand: 20m.


Lichtbron

LED-systeem: 5 x 3W LED (1x rood, 1x groen, 1x blauw, 1x wit, 1x geel). Aandrijfstroom: 790mA.


Elektrisch

Voeding: AC 100-240V 50/60 Hz. Stroomverbruik: 25W.


Besturing

Besturingsmodus: DMX. DMX-kanalen: 4.


Optische systeem

Dimmer: 100%. Stroboscoop: 0-12Hz. Draaisnelheid: 8RPM.


Fysiek

Afmetingen: 210 x 210 x 180 mm. Gewicht: 2,5kg. Behuizing: IJzer. Kleur: Zwart. Voedingsaansluitingen: IEC. Data-aansluitingen: XLR 3-polig. Koeling: ventilator.


Veiligheid

Bedrijfstemperatuur: -20~40°C.

€ 129.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Effecten
Product
 

Showtec Star LED lichteffect

Krachtige LED-flower met 3-in-1 RGB-kleuren LEDs die muziekgestuurd meedansen op de muziek. De star LED is plug en play en heb je verder niets meer bij nodig.

Specificaties

Voeding: AC 230V - 50Hz. Stroomverbruik: 36 Watt. LED-systeem: 3 stuks RGB 3 Watt (chip on-board). Afmetingen: ø195mm x H 160mm. Gewicht: 1 kg.

€ 55.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Effecten
Product
 

Showtec Disco Star LED lichteffect

De Showtec Disco Star is een erg compact maar toch ook krachtig plug-en-play effect. Het heeft drie 3-in-1 LED's die de kleuren rood, groen, blauw, paars, wit, geel en cyaan creëren. De lenzen bevinden zich in een transparante behuizing die niet alleen stralen met een bereik van 140 graden creëert, maar ook de behuizing een mooie gloed geeft. De Disco Star heeft geen bewegende onderdelen aan de buitenkant, de beweging van de stralen wordt intern gegenereerd. Dit is veiliger en zorgt voor een langere levensduur. Het is een lichteffect met vele opties, zoals ingebouwde programma's, statische kleuren, DMX-bediening, Master/Slave-optie en een geluidsgestuurde stand.

Specificaties

Voeding: 100-230V 50/60 Hz. Stroomverbruik: 20W. Lichtbron: 3 x 3W RGB 3-in1. Besturing: Auto, geluid, aangepast,. master-slave, DMX. DMX-kanalen: 4. Besturing: microschakelaar. Voedingsaansluiting: 1,6m kabel, schuko. Data-aansluiting: In/out (XLR 3-polig). Afmetingen: 180 x 180 x 165 mm. Gewicht: 0,9 kg.

€ 68.50

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Effecten
Product
 

BeamZ Triple flex LED Effect en S900 rookmachine met 2 liter rookvloeistof

Als je wilt beginnen met het draaien van feestjes dan is een lichtshow natuurlijk onmisbaar. Daarom hebben wij deze lichtset voor jou samengesteld zodat je snel en eenvoudig licht kan toevoegen aan je DJ set.

De set bestaat uit een Triple Flex centre Pro LED lichteffect en een 900W rookmachine. De Triple Flex Centre Pro is een hoog vermogen LED effect waarmee mooie lichtshows worden gemaakt door middel van de 3 bewegende spiegels. Het licht schijnt vanuit het effect op de bewegende spiegels en dat zorgt voor een shitterende lichtshow. De Triple Flex Pro kan geheel automatisch werken via een ingebouwd programma of geluidsbesturing. Daarnaast is ook DMX sturing mogelijk via de 8 DMX kanalen.

Om de lichtshow beter tot zijn recht te laten komen hebben we er ook een rookmachine bij gedaan (incl. 2 liter vloeistof wat genoeg is voor een paar avonden). Doordat het licht vanuit het effect weerkaatst op de zwevende rookdeeltjes wordt de lichtstraal zichtbaar. Dit creëert als het ware een 3D lichtshow waarbij de zichtbaar bewegende lichtstralen voor extra sfeer en dus feestvreugde zullen zorgen.

Deze set bestaat uit:1x Beamz Triple Flex Centre LED Pro 72 LEDs RGB1x Beamz S900 Rookmachine 900 watt2x BeamZ Rookvloeistof Standaard - 1l

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


Beamz Triple Flex Centre LED Pro 72 LEDs RGB

Hoog-vermogen DMX Tripleflex Center LED lichteffect met drie scanners die elke hoek van een ruimte verlichten. Met stappenmotoren voor een soepele en snelle beweging en 24 longlife LED's per scanner (RGB). Inclusief voorgeprogrammeerde patronen, drie operationele modi, stroboscoopfunctie enz.


Kenmerken 72 RGB LED's. DMX, muziekgestuurd of master/slave bediening. Voorgeprogrammeerde patronen. Stroboscoopeffect. Master/Slave seriële aansluiting. Long life LED's. Incl. montagebeugel.
Specificaties Vermogen 40W. 3x 24 LEDs (rood, blauw en groen). 8 DMX kanalen. 7.5° Stappenmotoren. 20° Openingshoek. Power Supply 220-240Vac / 50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 420 x 380 x 220 mm. Gewicht 3.9 kg.

Beamz S900 Rookmachine 900 watt

Rookmachine met een grote rookopbrengst. Voorzien van een hoge kwaliteit verwarmingselement van 900W en een ingebouwd 1l reservoir voor rookvloeistof. Wordt geleverd zonder rookvloeistof.



Kenmerken Thermostatisch geregeld verwarmingselement. Afstandsbediening met 5m kabel. Robuuste metalen behuizing. Verstelbare montagebeugel.
Specificaties Tankinhoud: 1 liter. Netspanning: 230Vac, 50Hz. Opgenomen vermogen: 900W. Opwarmtijd: 5 min..
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 335 x 200 x 180 mm. Gewicht: 3 kg.

BeamZ Rookvloeistof Standaard - 1l

BeamZ rookvloeistof is een hoge kwaliteit rookvloeistof op waterbasis. Een milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar product met een neutrale geur. Laat bij correct gebruik geen residu achter.


Kenmerken Neutrale geur. Vloeistof op waterbasis. Milieuvriendelijk. Biologisch afbreekbaar.
Levering 1 x 1 liter fles met rookvloeistof.

€ 179.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Effecten
Product
 

BeamZ LED Wildflower Scanner 10W RGBW LED met Gobo

Deze LED Wildflower creëert zelfstandig een flitsende lichtshow. Stop de stekker in het stopcontact en je zult versteld staan. De LED Wildflower heeft een 10W RGBW LED die een geweldige lichtopbrengst heeft en ook nog eens duizenden kleuren kan creëren. Om het effect nog beter te maken is de Wildflower voorzien van een gobo waardoor er mooie figuren geprojecteerd worden. Dit plug-en-play-effect heeft geen externe controller nodig. Hij werkt automatisch of kan geluidsgestuurd werken waardoor hij op muziek reageert.


Kenmerken

Met gobo voor spectaculaire lichtshows. Plug-en-play, eenvoudig in gebruik. Automatisch of geluidsgestuurd. Hoge lichtopbrengst. Energiezuinig.


Specificaties

Verbruik: 20W. 1 x 10W RGBW LED. Voeding: 220-240Vac / 50Hz. Gewicht: 1.65kg. Afmetingen: 322 x 190 x 102mm.

€ 89.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Effecten
Product
 

BeamZ LED Tape Kit 5m RGB 60 LEDs m IP65

Breng eenvoudig sfeerverlichting aan in uw huis met behulp van deze zelfklevende 5 meter RGB LED strip. Voorzie uw kasten, keuken, slaapkamer, vitrine enz. van een prachtige statische of kleurveranderende gloed. De kleuren kunnen ingesteld worden via de afstandsbediening die tevens de mogelijkheid biedt, door enkele ingebouwde programma's, om de kleuren automatisch te laten wisselen. De kit wordt compleet geleverd en is uit de verpakking meteen klaar voor gebruik. De strip laat zich makkelijk op maat maken, om de 3 LED's kunt u de strip doorknippen zodat deze altijd past.

60 LED's per meter (300 in totaal) zorgen voor een heldere en gelijkmatige lichtopbrengst. Inclusief afstandsbediening. Ingebouwde programma's voor automatische kleurenwisseling. De strip kan om de 3 LED's (5cm) worden doorgeknipt zodat deze altijd past. Zelfklevende 3M tape voor eenvoudige installatie. Plug and play. Zuinige longlife LED's. Vermogen 4W per meter. Kleuren RGB. Aantal LEDs 60 per meter (20x Red, 20x Green and 20x Blue). IP Waarde IP65. Aansluitspanning 12V (incl. 230Vac, 50Hz adapter). Afmetingen 10 x 4mm.

€ 39.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Effecten
Product
 

BeamZ LED Tape Kit 5m Warm Wit 60 LEDs m IP65

Breng eenvoudig sfeerverlichting aan in je huis met behulp van deze zelfklevende 5 meter LED strip. Voorzie je kasten, keuken, slaapkamer, vitrine enz. van een prachtige warm witte gloed. De LED strip bevat 60 LED's per meter wat zorgt voor een heldere en gelijkmatige lichtopbrengst. De kit wordt compleet geleverd en is uit de verpakking meteen klaar voor gebruik. De strip laat zich makkelijk op maat maken, om de 3 LED's kun je de strip doorknippen zodat deze altijd past.

60 LED's per meter (300 in totaal) zorgen voor een heldere en gelijkmatige lichtopbrengst. De strip kan om de 3 LED's (5cm) worden doorgeknipt zodat deze altijd past. Zelfklevende 3M tape voor eenvoudige installatie. Plug and play. Zuinige longlife LED's. Vermogen 3.7W per meter. Kleuren Warm White. Aantal LEDs 60 per meter. IP Waarde IP65. Aansluitspanning 12V (incl. 230Vac, 50Hz adapter). Afmetingen 10 x 4mm.

€ 29.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Effecten
Product
 

BeamZ LED Tape Kit 5m Wit 60 LEDs m IP65

Breng eenvoudig sfeerverlichting aan in uw huis met behulp van deze zelfklevende 5 meter LED strip. Voorzie uw kasten, keuken, slaapkamer, vitrine enz. van een prachtige witte gloed. De LED strip bevat 60 LED's per meter wat zorgt voor een heldere en gelijkmatige lichtopbrengst. De kit wordt compleet geleverd en is uit de verpakking meteen klaar voor gebruik. De strip laat zich makkelijk op maat maken, om de 3 LED's kunt u de strip doorknippen zodat deze altijd past.

60 LED's per meter (300 in totaal) zorgen voor een heldere en gelijkmatige lichtopbrengst. De strip kan om de 3 LED's (5cm) worden doorgeknipt zodat deze altijd past. Zelfklevende 3M tape voor eenvoudige installatie. Plug and play. Zuinige longlife LED's. Vermogen 3.9W per meter. Kleuren White. Aantal LEDs 60 per meter. IP Waarde IP65. Aansluitspanning 12V (incl. 230Vac, 50Hz adapter). Afmetingen 10 x 4mm.

€ 24.50

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Effecten
Product
 

BeamZ 4 Head Moon LED Lichteffect

Een energievriendelijk LED Head Moon Lichteffect dat is opgebouwd uit 72 RGB LED's. Ondanks het geringe gebruik van 10W levert het effect heldere veelkleurige effecten. Het lichteffect kan zelfstandig of muziekgestuurd de patronen beïnvloeden en is voorzien van een gevoeligheidsregelaar. Geschikt voor Drive in show, party en disco.


Kenmerken

72 RGB LED's van 5mm. Schitterende patronen. Automatisch of muziekgestuurd. Ingebouwde microfoon. Gevoeligheidsregelaar. Laag energieverbruik (10W). Hoge lichtintensiteit. Inclusief montagebeugel.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 310 x 125 x 255mm. Gewicht: 2.5kg.

€ 89.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Effecten
Product
 

Beamz Triple Flex Centre LED Pro 72 LEDs RGB

Hoog-vermogen DMX Tripleflex Center LED lichteffect met drie scanners die elke hoek van een ruimte verlichten. Met stappenmotoren voor een soepele en snelle beweging en 24 longlife LED's per scanner (RGB). Inclusief voorgeprogrammeerde patronen, drie operationele modi, stroboscoopfunctie enz.


Kenmerken 72 RGB LED's. DMX, muziekgestuurd of master/slave bediening. Voorgeprogrammeerde patronen. Stroboscoopeffect. Master/Slave seriële aansluiting. Long life LED's. Incl. montagebeugel.
Specificaties Vermogen 40W. 3x 24 LEDs (rood, blauw en groen). 8 DMX kanalen. 7.5° Stappenmotoren. 20° Openingshoek. Power Supply 220-240Vac / 50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 420 x 380 x 220 mm. Gewicht 3.9 kg.

€ 119.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Effecten
Product