Zwarte dynamische microfoon voor o.a. karaoke en DJ's

Zwarte dynamische microfoon die geschikt is voor spraak en zang  zoals voor Karaoke en DJ toepassingen. Voorzien van drie meter lange kabel voor optimale bewegingsvrijheid. De kabel is voorzien van een 6.3mm jack plug waarmee de microfoon aangesloten kan worden op bijv. een mixer. De microfoon beschikt over een aan / uit schakelaar.


Kenmerken en specificaties

Frequentiebereik: 80 - 12kHz. Gevoeligheid: 76dB. Impedantie: 600 Ohm. Aan / Uit schakelaar. 3m aansluitkabel met 6,3mm Jackplug.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 155 x 52mm. Gewicht: 147gr.

€ 10.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Draadgebonden microfoons
Product
 

Vonyx DM825 Dynamische microfoon vocaal met kabel

Kom goed voor de dag met deze Vonyx DM825 Dynamische vocale microfoon met kabel. Een complete microfoon welke na ontvangst direct aangesloten kan worden.

De DM825 is gemaakt uit een stevige en lekker in de hand liggende metalen behuizing met aan/uit knop. Aan de achterzijde bevind zich een XLR connector waaraan de meegeleverde kabel (5 meter) gekoppeld kan worden. De kabel is voorzien van een XLR plug (voor aansluiting op de microfoon) en een 6,3mm jackplug aan de andere kant (voor aansluiting op bijvoorbeeld een versterker of mixer). De Vonyx DM825 is speciaal ontworden als betaalbare zangmicrofoon. Dit maakt de microfoon uitermate geschikt voor karaoke of live optredens. Ondanks dat het ontwerp vooral op zang gericht is kan de DM825 uiteraard ook prima gebruikt worden voor spraak.


Kenmerken Uitermate geschikt voor zang. Nierenkarakteristiek. Dynamisch en unidirectioneel. Levering incl. 5 meter kabel.
Specificaties Frequentiebereik: 50Hz - 15kHz. Gevoeligheid: -50+/-2dB. Impedantie: 400 Ohm.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 175 x 50mm. Gewicht: 353gr.

€ 22.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Draadgebonden microfoons
Product
 

Vonyx zang microfoon met standaard en kabel

Complete set bestaande uit een microfoon, kabel en standaard in handige draagtas. De set is helemaal compleet inclusief alle benodigde kabels om de microfoon gelijk op je installatie aan te sluiten. De standaard is in hoogte verstelbaar tussen 1 en 2.2 meter.


Kenmerken

Dynamische microfoon. Microfoonkabel 5m (XLR > 6,3mm jackplug). Microfoonhouder. Microfoonstandaard. Hoogte: 1 meter (minimaal) / 2.2 meter (maximaal).


Specificaties

Frequentiebereik 50Hz - 15kHz. Gevoeligheid -60dB (+/-3dB). Impedantie 600 Ohm. Boom arm: 700 x 14mmØ. Microfoon: Connector XLR. Gewicht: 2.1.

€ 39.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Draadgebonden microfoons
Product
 

Power Dynamics PDS M02 Retro Zangmicrofoon

De Power Dynamics PDS-M02 is de ultieme microfoon voor iedereen die graag de jaren '50, '60 en '70 wil uitdragen zoals bijvoorbeeld de Elvis imitator of 50', 60'en 70's bands. De Power Dynamics PDS-M02 is een hoogwaardige moderne microfoon met hedendaagse technieken in een retro jasje. Zo is hij voorzien van een groot dynamisch cardioïde element met een shockmounted membraam. Door deze speciale ophangtechniek worden resonaties e.d. tot een absoluut minimum beperkt zodat de microfoon ook in een akoestisch slechte zaal goed voor de dag komt. Niet alleen qua looks maar ook qua geluid. Door het brede frequentiebereik kan de Power Dynamics PDS-M02 ingezet worden voor opnames of live performances bij zowel zang, spraak en instrumenten.

Kenmerken

Frequentiebereik aangepast voor spraak, zang en instrumentale muziek. Cardioïde element voor perfecte prestaties, ook in slechte akoestische ruimtes. Shock-mounted membraan voor resonantievrije opname. Robuuste behuizing voor langdurig gebruik. Zelf gespannen kantelmechanisme 45 graden voorwaarts en 80 graden naar achteren. Ingebouwde Aan / uit schakelaar.

Specificaties

Frequentiebereik: 50Hz - 16kHz. Impedantie: 250 Ohm. Gevoeligheid: -58dB (±2dB). Aansluiting: XLR. 5/8" aansluiting voor bevestiging op microfoonstandaard.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 68 x 55 x 190mm. Gewicht: 0.55kg.

€ 59.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Draadgebonden microfoons
Product
 

SkyTec Set van vijf gekleurde Microfoons

Set van vijf gekleurde microfoons. Alle microfoons zijn voorzien van een 3 meter lange microfoonkabel met 6.35mm Jack. Handig voor feestjes en karaoke party.


Kenmerken 5 dynamische microfoons. Eenvoudig, Low-Cost. 5 XLR aansluitsnoeren met 6,3mm jackplug. Geschikt voor veel toepassingen. Ideaal voor karaoke.
Specificaties Microfoon:Connector XLR - 6.3mm jackplug. Impedantie: 600 Ohm. Frequentiebereik: 100Hz ~ 10kHz. Gevoeligheid: -71dB.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 52 x 175mm. Kabellengte: 3 m. Gewicht: 250 g.

€ 26.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Draadgebonden microfoons
Product
 

Power Dynamics PDM660 Condensator microfoon

Power Dynamics PDM660 Condensator microfoon. Dé betaalbare oplossing voor iedereen die op zoek is naar een echt goede microfoon voor een betaalbare prijs. De Power Dynamics PDM660 is een hoogwaardige microfoon met een ingebouwd pop filter in een duurzame metalen behuizing met rubberen afwerking waardoor hij tegen een stootje kan. De PDM660 wordt compleet geleverd incl. een 5 meter lange hoogwaardige PD Connex kabel, een microfoonhouder, schroefadapter (3/8" naar 5/8") en een handige en robuuste ABS koffer. Helemaal compleet dus en direct klaar voor gebruik.

De Power Dynamics PDM660 is een condensator microfoon. Dit betekent dat hij niet op elke microfoonaansluiting werkt. De microfoonaansluiting moet namelijk een 48V spanning geven (fantoomvoeding) om deze microfoon te laten werken. Het voordeel van een condensator microfoon is wel dat deze gevoeliger is en dus meer en makkelijker geluid oppakt. Ideaal dus voor het opnemen van spraak, zang en eventueel ook instrumenten. Zowel de PDM660 als de meegeleverde kabel zijn gemaakt van hoogwaardige componenten. Een zéér strakke (professionele!) opname van het geluid is dus bij deze microfoon een zekerheid.


Kenmerken Professionele microfoon voor spraak, zang en acoustische instrumenten. Stevige en robuuste behuizing voor dagelijks intensief gebruik. Aan / uit schakelaar. Gevoed door 48V fantoomvoeding. Nierenkarakteristiek. Levering incl. hoogwaardige 5 meter kabel voorzien van PD Connex connectoren (XLR - XLR). Incl. microfoonhouder, schroefdraadadapter (3/8" naar 5/8") en stevige ABS koffer.
Specificaties Frequentiebereik: 50Hz - 10kHz. Gevoeligheid: -46+/-2dB. Voeding: 48Vdc fantoomvoeding. Impedantie: 680 Ohm. Aansluiting: XLR.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 180 x 51mm. Gewicht: 550gr.

€ 29.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Draadgebonden microfoons
Product
 

Power Dynamics PDM661 professionele vocale dynamische microfoon

Met deze Power Dynamics PDM661haal je een hoogwaardige microfoon in huis. De PDM661 microfoon is geschikt voor zowel zang als spraak en zorgt voor een sublieme en gedetaileerde opname van het geluid. De behuizing van de PDM661 is van metaal wat hem enorm robuust en stevig maakt waardoor hij tegen een stootje kan. Dit maakt hem ook prima geschikt voor toepassingen on-the-road bij bijvoorbeeld DJ's of muzikanten / zangers. De PDM661 beschikt over een ingebouwd pop filter om windgeruis, veroorzaakt door uitademen, tot een minimum te beperken. Ook zorgt het voor een zachtere klank van bijvoorbeel de letter "P". Hierdoor is de PDM663 prima geschikt voor professinele toepassingen zoals radio- of opnamestudio's.

De Power Dynamics PDM661 wordt met een complete set accessoires geleverd. Allereerst krijg je natuurlijk de PDM661 microfoon zelf maar daarnaast wordt er een hoogwaardige PD Connex kabel meegeleverd met PD Connex pluggen (XLR - Jack 6,3mm). Een zeer hoogwaardige kabel dus voor een sublieme overdracht van het signaal. Daarnaast wordt de PDM661 geleverd met een microfoonhouder en een schroefadapter zodat de microfoonhouder op elk statief bevestigd kan worden. Om alles makkelijk te kunnen vervoeren wordt de gehele set in een handige ABS koffer geleverd. Dit maakt natuurlijk niet alleen het vervoer erg handig maar de microfoon kan op deze manier ook nog eens veilig opgeborgen worden.

 Kenmerken

Professionele kwaliteit microfoon voor spraak en zang. Stevige en robuuste behuizing voor dagelijks intensief gebruik. Aan / uit schakelaar. Cardioide karakteristiek. Dynamisch en unidirectioneel. Levering incl. hoogwaardige 5 meter kabel voorzien van PD Connex connectoren (XLR - Jack 6,3mm). Incl. microfoonhouder, schroefdraadadapter (3/8" naar 5/8") en stevige ABS koffer.

Specificaties

Frequentiebereik: 50Hz - 13kHz. Gevoeligheid: -52+/-2dB. Impedantie: 400 Ohm.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 178 x 52mm. Gewicht: 600gr.

€ 28.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Draadgebonden microfoons
Product
 

Power Dynamics PDM663 professionele dynamische microfoon

Met deze Power Dynamics PDM663 ben je zeker van een stukje kwaliteit. De PDM663 microfoon is geschikt voor zowel spraak als zang en weet elke noot perfect om te zetten voor een natuurgetrouwe weergave. De microfoon is vervaardigd uit metaal wat hem enorm robuust en stevig maakt waardoor hij ook prima geschikt is voor mobiele toepassingen bij bijvoorbeeld DJ's of muzikanten / zangers. De PDM663 beschikt over een ingebouwd pop filter om windgeruis, veroorzaakt door uitademen, tot een minimum te beperken. Ook zorgt het voor een zachtere klank van bijvoorbeel de letter "P". Hierdoor is de PDM663 ook prima geschikt voor professinele toepassingen zoals radio- of opnamestudio's.

De Power Dynamics PDM663 wordt erg compleet geleverd. Uiteraard behelst de levering de PDM663 microfoon zelf maar daarnaast wordt er een hoogwaardige PD Connex kabel meegeleverd met PD Connex pluggen (XLR - Jack 6,3mm). Een zeer hoogwaardige kabel dus voor een sublieme overdracht van het signaal. Daarnaast wordt de PDM663 geleverd met een microfoonhouder en een schroefadapter zodat de microfoonhouder op elk statief bevestigd kan worden. Om alles makkelijk te kunnen vervoeren wordt de gehele set in een handige ABS koffer geleverd. Dit maakt natuurlijk niet alleen het vervoer erg handig maar de microfoon kan op deze manier ook nog eens veilig opgeborgen worden.

 Kenmerken

Professionele kwaliteit microfoon voor spraak en zang. Stevige en robuuste behuizing voor dagelijks intensief gebruik. Aan / uit schakelaar. Nierenkarakteristiek. Dynamisch en unidirectioneel. Levering incl. hoogwaardige 5 meter kabel voorzien van PD Connex connectoren (XLR - Jack 6,3mm). Incl. microfoonhouder, schroefdraadadapter (3/8" naar 5/8") en stevige ABS koffer.

Specificaties

Frequentiebereik: 50Hz - 13kHz. Gevoeligheid: -52+/-2dB. Impedantie: 400 Ohm.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 175 x 52mm. Gewicht: 305gr.

€ 26.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Draadgebonden microfoons
Product
 

Power Dynamics PDM57 dynamische instrument microfoon

Power Dynamics PDM57 professionele dynamische instrument microfoon voor blaasinstrumenten, drums en percussie. De microfoon is vervaardigd uit een stevige metalen behuizing waardoor hij ideaal is voor dagelijks gebruik. Studio of live optredens, de Power Dynamics PDM57 instrument microfoon is van alle markten thuis.

De PDM57 wordt geleverd in een handige en stevige ABS koffer zodat hij tijdens transport of tijdens opslag veilig is. De microfoon wordt geleverd inclusief een 5 meter lange high end kabel met PD Connex connectoren, een stevige microfoon houder en een schroefdraadadapter (3/8" naar 5/8") zodat hij op elke microfoonstandaard te bevestigen is.

 Kenmerken

Professionele kwaliteit. Geschikt voor blazers, drums en percussie. Stevige en robuuste behuizing voor dagelijks intensief gebruik. Nierenkarakteristiek. Dynamisch en directioneel. Levering incl. hoogwaardige 5 meter kabel voorzien van PD Connex connectoren (XLR - Jack 6,3mm). Incl. microfoonhouder, schroefdraadadapter (3/8" naar 5/8") en stevige ABS koffer.

Specificaties

Frequentiebereik: 50Hz - 16kHz. Gevoeligheid: -72+/-3dB. Impedantie: 600 Ohm.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 160 x 31mm. Gewicht: 550gr.

€ 27.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Draadgebonden microfoons
Product
 

Vonyx DM57A Dynamische vocale microfoon met kabel

Vonyx DM57A Dynamische vocale microfoon met kabel. De microfoon beschikt in tegenstelling tot veel andere microfoons niet over een aan/uit schakelaar. Dit maakt de microfoon extra robuust en bestand tegen het on-the-road werk. De DM57A beschikt over een ingebouwd pop filter en is gemaakt van een robuuste en stevige metalen behuizing die lekker in de hand ligt.

De Vonyx DM57A is gezicht voor zowel zang als spraak, een echt "allrounder" dus die ingezet kan worden voor toespraken, demonstraties, karaoke en zang. De microfoon is voorzien van een 5 meter afneembare kabel. Via een XLR verbinding kan de kabel eenvoudig op de microfoon aangesloten worden. Dit zorgt er tevens voor dat de kabel makkelijk te verlengen is met een XLR verlengkabel. Voor de aansluiting op een mixer is de kabel aan de andere kant voorzien van een 6,3mm jackplug.


Kenmerken Geschikt voor zang en spraak. Ingebouwd popfilter (vermindert windgeruis). Nierenkarakteristiek. Dynamisch en unidirectioneel. Levering incl. 5 meter kabel (XLR - Jack 6,3mm).
Specificaties Frequentiebereik: 50Hz - 14kHz. Gevoeligheid: -52+/-2dB. Impedantie: 600 Ohm.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 160 x ⌀42mm. Gewicht: 265gr.

€ 19.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Draadgebonden microfoons
Product
 

Vonyx VX1800S Dynamische microfoonset van 3 microfoons

Vonyx VX1800S Dynamische microfoonset van 3 microfoons. Een complete set welke geschikt is voor meerdere toepassingen. Spraak en zang, het kan allemaal.

De microfoons zijn gemaakt van een duurzame metalen behuizing die lekker in de hand ligt. De microfoons zijn  voorzien van een ingebouwd pop-filter en een aan/uit schakelaar. Levering is incl. microfoonhouders, een schroefadapter om 3/8" te converteren naar 5/8" en een handige koffer zodat de microfoons makkelijk en veilig opgeborgen of meegenomen kunnen worden. De microfoons beschikken over een XLR (m) aansluiting voor het aansluiten van een microfoonkabel (niet meegeleverd).


Kenmerken

Set van 3 microfoons. Geschikt voor vele toepassingen. Aan/uit schakelaar. Nierenkarakteristiek. Dynamisch en unidirectioneel. Incl. 3 microfoonhouders. Levering incl. stevige en robuuste ABS koffer. Incl. schroefdraadadapter (3/8" --> 5/8").


Specificaties

Frequentiebereik: 60Hz - 13kHz. Gevoeligheid: -54+/-2dB. Impedantie 600Ohm.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 160 x 53,5mm. Gewicht: 304gr.

€ 29.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Draadgebonden microfoons
Product
 

Fenton DM110 Dynamische microfoon met XLR aansluiting en kabel

Betaalbare dynamische Fenton DM110 microfoon met XLR aansluiting. De microfoon wordt geleverd inclusief een XLR - 6,3mm Jack kabel van 3 meter.
Deze stylistische, dynamische microfoon in geheel zwarte uitvoering is uitgerust met een metalen beschermkap en geïntegreerd wind-ruisfilter.

Kenmerken:

Dynamisch en unidirectioneel. Ongebalanceerde XLR en 6.3mm jackplug kabel. Aan/Uit schakelaar. Kunststof behuizing. Geïntegreerd wind-ruisfilter.

Specificaties:

Frequentiebereik: 80Hz - 12kHz. Gevoeligheid: - 76dB. Impedantie: 600 Ohm. Aansluiting: XLR (microfoon) & Jack (voor aansluiting op bijv. mixer). Kabellengte: 3 meter.

Afmetingen en gewicht:

Afmetingen: 180 x ø49mm. Gewicht: 190g.

€ 9.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Draadgebonden microfoons
Product
 

DAP PL 08S zang en spraak microfoon

De DAP PL-08S is dezelfde microfoon als de PL-08. Het enige verschil is de aan-uitschakelaar waardoor het de ideale keuze is voor conferentie- en DJ-gebruik.

Specificaties:

Type: dynamisch, draaispoel.. Frequentierespons: 50 tot 16,500 Hz. Polar-patroon: cardioïde. Gevoeligheid (1000 Hz): 1,8 mV/Pa*. (*1 Pa = 94 dB SPL). Max. SPL: 137 dB. Impedantie: 600 Ohm. Voeding: geen. Aansluiting: 3p. XLR (mannelijk). Accessoires: 6 m gebalanceerde kabel. met XLR-stekkers. Afmetingen: Ø 51 mm x L 160 mm. Netto Gewicht: 0,298 kg.

€ 46.50

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Draadgebonden microfoons
Product
 

Vonyx DM58 Dynamische microfoon met 5 meter kabel

De Vonyx DM58 Dynamische microfoon met 5 meter kabel is een hoogwaardige microfoon met uitstekend neodymium element voor een breed scala aan vocale toepassingen. Het neodymium element zorgt voor een vlakke frequentie karakteristiek en dus voor een natuurgetrouwe opname van het geluid. De microfoon wordt geleverd met een 5 meter afneembare kabel. De kabel is voorzien van een XLR connector (voor aansluiting op de microfoon) en een 6,3mm Jackplug (voor aansluiting op bijv. een mixer). De Vonyx DM58 is bij uitstek erg geschikt als DJ microfoon.


Kenmerken en specificaties Efficient cardioide element. Vlakke frequentie karakteristiek. Ingebouwd wind-ruis filter. Solide metalen body beperkt de handling-noise. Levering incl. 5 meter aansluitkabel. Frequentiebereik 50Hz - 16kHz. Gevoeligheid -50dB. Impedantie 600 Ohm. Microfoon: Connector XLR. Connector: 6.3mm mono jack.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 160 x Ø52mm. Gewicht: 269g.

€ 19.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Draadgebonden microfoons
Product
 

Fenton DM105 Dynamische microfoon Vocaal

De Fenton DM105 is een goed in de hand liggende dynamische microfoon. Uitermate geschikt voor zang en spraak door het neodymium element. De DM105 wordt geleverd incl. een 3 meter lange (afneembare) kabel. Aansluitingen zijn XLR (voor verbinding met de microfoon) aan de ene kant en aan de andere kant 6,3mm Jack voor verbinding met bijvoorbeeld een mixer. De microfoon is voorzien van een aan / uit schakelaar.


Kenmerken

Efficient cardioide element. Beschermkap met ingebouwd wind-ruis filter. Geschikt voor vocale toepassingen. Levering incl. 3m aansluitkabel.


Specificaties

Frequentie bereik 60Hz ~ 12kHz. Gevoeligheid -76dB. Impedantoe 600 Ohm. Microfoon: Connector XLR. Connector: 6.3mm mono jack.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 180 x Ø50mm. Gewicht: 200g.

€ 9.50

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Draadgebonden microfoons
Product