SkyTronic DVR kit met 7 monitor, 4 camera's 500GB schijf

Voel je veilig met dit SkyTronic beveiligingssysteem met 7" monitor en 4 camera's. Een compleet plug-and-play DVR (Digital Video Recorder) systeem bestaande uit een 7" monitor, 4 camera's en een ingebouwde 500GB harde schijf, afstandsbediening, muis, kabels (4x 18 meter) en software. Via de netwerkaansluiting kunnen de beelden op afstand bekeken worden. Een ideale set voor het beveiligen van uw woning of bedrijfspand.

Het hart van dit systeem is de recorder waarop de 4 camera's aangesloten worden. In deze recorder bevindt zich ook de 500GB harde schijf waarop alle beelden (en eventueel audio) opgeslagen worden. Via het menu van de DVR is het eenvoudig om meerdere opname modi in te stellen. Zo kan het systeem continue opnemen of de opname starten bij het detecteren van beweging. Daarnaast is het mogelijk om via een tijdsinstelling de opnames in te plannen waardoor er bijvoorbeeld alleen 's nachts wordt opgenomen. Indien gewenst kan de gebruiker middels een email op de hoogte gebracht worden bij detectie van activieteit/beweging. De camera's zijn voorzien van 24 IR LED's die ervoor zorgen dat de camera's ook in het donker kunnen "zien". Deze IR LED's gaan automatisch aan zodra het donker wordt. Voor het aansluiten van de camera's worden vier 18 meter lange kabels meegeleverd die niet alleen de beeldoverdracht maar ook de voeding voor de camera verzorgen. Dit maakt het aansluiten van de camera's kinderlijk eenvoudig. De opgenomen beelden kunnen via de USB aansluiting gedownload worden zodat deze doorgestuurd kunnen worden naar bijv. de politie als bewijsvoering.

Voor het terugkijken van de beelden kan gekozen worden voor het beeld van een enkele camera maar het is ook mogelijk om de beelden van 4 camera's tegelijkertijd te bekijken. Het terugkijken van de beelden is ook mogelijk via bijvoorbeeld een laptop (of computer/desktop), smartphone of tablet. Zolang de laptop, smartphone of tablet verbinding heeft met het internet (Wifi of minimaal 3G) is het mogelijk om op afstand in te loggen op de recorder. Zo houd je ook op vakantie eenvoudig een oogje in het zeil.

Gun jezelf of je gezin een veilig gevoel of blijf op de hoogte van wat er in je bedrijf gebeurt, óók als je er niet bent, met dit geweldige en complete systeem.


Kenmerken DVR recorder met 500GB harde schijf. 7" flip monitor (TFT). Live view met smartphone, tablet en internet (3G-ondersteuning). 4 weerbestendige hogeresolutie-camera's 520 TV-lijnen met 24 IR-LED's voor nachtverlichting. Email alert link. RJ-45 connector voor netwerkaansluiting. Opnamemodes: continue / bewegingsdetectie / sensorgestuurd / tijdinstelling. 4 weerbestendige camera's inclusief 18m combikabel per camera. Administrator/operator wachtwoordbeveiliging. Back-up via USB 2.0. Levering incl. afstandsbediening, muis, kabels en software.
Specificaties TV lijnen: 520. Besturingssysteem: Embedded Linux. Videosignaal: CVBSx 4 (BNC). Video output: BNC x 1 ;VGA x 1 ; HDMI x 1: 800*600 - 1024*768 -  1280*720 -  1280*1024 - 1920*1080. Aansluitspanning: 12VDC/4A (230V netadapter meegeleverd).
Minimale systeemeisen van de software PC notebook of desktop met dual-core processor zoals Intel Centrino Duo, Core 2 Duo, of AMD equivalent, 2GB RAM geheugen. Besturingssysteem: Windows XP, Vista, 7, 8, of 10. Monitor: Minimum resolutie van 1024 x 768. Beschikbare USB poort.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 340 x 165 x 300mm. Gewicht: 5kg.

€ 199.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Beveiliging
Product
 

SkyTronic beveiligingscamera voor buiten (set van 4 camera's 500GB schijf)

SkyTronic camera bewakingssysteem met 4 camera's & 500GB schijf. Een compleet plug-and-play camerasysteem inclusief vier 18meter kabels voor het aansluiten van de camera's. Na de set verbonden te hebben via het internet en het instellen van de router kunnen de beelden overal ter wereld bekeken worden met een internetverbinding. Uiteraard is het ook mogelijk om de beelden te bekijken via smartphone of tablet met een 3G (of hoger) verbinding. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er thuis of bij je bedrijf, opslag, stalling etc. gebeurt.

De set wordt geleverd inclusief een 500GB harde schijf waarop de beelden worden opgenomen. Afhankelijk van de opname instellingen kan hiermee wel tot enkele weken terug gekeken worden. De beelden kunnen via een monitor (niet meegeleverd) rechtsteeks bekeken worden. Uiteraard is het terugkijken van de beelden ook mogelijk via je smartphone, tablet, pc of laptop mits deze verbinding heeft met het internet. De vier meegeleverde camera's zijn voorzien van meerdere IR LEDs. Deze IR LEDs zorgen ervoor dat de camera's ook in het donker kunnen "zien". Het aansluiten van de camera's gebeurt door middel van een multikabel. Elke camera beschikt over een 18meter lange kabel die zorgt voor de beeldoverdracht en de voeding voor de camera. Hierdoor hoeven de camera's dus niet apart van stroom te worden voorzien, alles wordt via de multikabel aangeleverd.

Een compleet en uitgebreid systeem waarmee je altijd weet wat er bij je thuis, bedrijf, opslag, stalling etc gebeurt of is gebeurd.


Kenmerken en specificaties LAN-aansluiting voor live monitoring. Mobiel Viewer. Email Alert Link. Digitale recorder met multiplexer. Alarmfunctie voor uitval van camerasignalen. CMOS Camera's met IR-LED's voor nachtverlichting. Camerakanaal uitschakeling tijdens monitoring. Opname modes: continue / bewegingsdetectie / sensor gestuurd / tijdinstelling. Weerbestendige kleurencamera's. USB Backup via USB 2.0 poort. Beeldkwaliteit in 3 stappen instelbaar. Ondersteunt PTZ (PELCO-D en PELCO-P Protocol) via RS485. 500GB ingebouwde harddisk. Plug en Play. Levering incl. afstandsbediening, kabels en software.. Aansluitspanning 230Vac / 50Hz.
Minimale systeemeisen van de software PC notebook of desktop met dual-core processor zoals Intel Centrino Duo, Core 2 Duo, of AMD equivalent, 2GB RAM geheugen. Besturingssysteem: Windows XP, Vista, 7, 8, of 10. Monitor: Minimum resolutie van 1024 x 768. Beschikbare USB poort.

€ 199.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Beveiliging
Product
 

Main Menu

Main Menu