Vijverzout 25 kg

Vijverzout: voorkomt sterke PH schommelingen. Hierdoor ontstaan er minder snel hoge ammoniak en nitriet waardes in de vijver. Vijverzout wordt eveneens gebruikt om stress bij de vissen te verminderen en helpt om schimmel en parasieten te voorkomen. Bovendien werkt zout desinfecterend tegen wondjes en / of beschadigingen.

  • Dosering: 2 kilo per 1.000 liter vijverwater. 
  • Maximale dosering: 5 kilo per 1.000 liter vijverwater mits geleidelijk opgevoerd.

€ 18.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

A2koi.nl Koi
Product
 

Velda Vijverzout Natru Sal 1000ml voor 2.000 liter water

Natru-Sal is een natuurzout dat een aantal belangrijke processen in het vijvermilieu activeert en ondersteunt. Het voorkomt extreme pH schommelingen, waardoor de micro-organismen zich beter kunnen ontwikkelen en het nitrificatieproces gewaarborgd blijft. Hoge concentraties ammonium (NO4) en nitriet (NO2) vergiftiging worden zo voorkomen. Ook voor het visbestand heeft Natru-Sal zeer gunstige eigenschappen. Het activeert de slijmhuid van de vissen en voorkomt in belangrijke mate het binnendringen van schimmels en parasieten.

€ 4.50

Klik hier voor meer informatie / bestellen

A2koi.nl Koi Velda
Product
 

Velda Vijverzout Natru Sal 5000 ml voor 10.000 liter water

Dit Velda Vijverzout Natru-Sal is een natuurlijk soort zout welke een aantal belangrijke processen ondersteunt en activeert in uw vijver. Dit vijverzout voorkomt schommelingen van de pH-waarde. Op deze manier krijgen nuttige bacteriën de kans om zich beter te kunnen ontwikkelen en het nitrificatieproces zijn gang kan gaan.

Hoge concetraties ammoniak en nitriet worden op deze manier voorkomen. Dit vijverzout is niet alleen goed voor het biologische vijverklimaat, maar ook voor uw koi. Het activeert de slijmhuid van uw koi en voorkomt dat schimmels en parasieten zich kunnen vormen. Kortom, vijverzout zorgt voor een optimale gezondheid van uw vijver én koi!

€ 13.40

Klik hier voor meer informatie / bestellen

A2koi.nl Koi Velda
Product
 

Vijverzout 10 Liter

Vijverzout: voorkomt sterke PH schommelingen. Hierdoor ontstaan er minder snel hoge ammoniak en nitriet waardes in de vijver. Vijverzout wordt eveneens gebruikt om stress bij de vissen te verminderen en helpt om schimmel en parasieten te voorkomen.

Dosering: 500 gram per 1000 liter vijverwater.

€ 10.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

A2koi.nl Koi Pond Support
Product
 

Pond Support Vijverzout 1L

Vijverzout: Voorkomt sterke PH schommelingen, hoge ammoniakwaarden, nitrietvergiftiging, schimmel, parasieten en vermindert stress bij uw vissen.

€ 7.62

Klik hier voor meer informatie / bestellen

A2koi.nl Koi Pond Support
Product