House of Kata Koninginnegelei 40 Capsules

House of Kata Koninginnegelei bevordert het weerstandsvermogen en bespoedigt het herstel. Het kan worden toegepast op vissen en Nishikigoi. Het is tevens een middel dat de stressgevoeligheid vermindert. Ideaal te mengen met korrel of pastavoer. Het potje bevat 40 capsules.

Ingredienten Koninginnegele: 

  • 100 mg Koninginnegelei
  • 125 mg Pollen
  • Gelatine

€ 24.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

A2koi.nl Koi House of Kata
Product
 

House of Kata Fishvit 125ml

House of Kata Fishvit is een zeer effectief voedingssupplement. House of Kata Fishvit geeft uw koi een energieboost. Om de koi goed de winterperiode in te laten gaan, kunt u House of Kata Fishvit tot in het late najaar aan het voer toevoegen. Het is ook ideaal te gebruiken tijdens of na een periode van ziekte, quarantaine of transport.

Fishvit bevat alle broodnodige vitaminen van het B complex en vitamine C. Het bevat tevens een hoge concentratie aan ijzer, folic-acid en andere essentiële vetzuren, die de koi zelf onvoldoende kan aanmaken. Het vitamine preparaat heeft als voordeel dat het snel door het lichaam wordt opgenomen. Fishvit is bovendien door de zoete smaak een ware lekkernij voor de koi.

Toepassing:

  • Spray Fishvit gelijkmatig over het voer. Maak niet meer klaar dan de dagelijkse hoeveelheid voer. 
  • Gebruiksadvies: 5 dagen achter elkaar. 
  • Naast de toepassing op pellets is het ook goed te gebruiken bij Pasta voer.

Vitamines

Fishvit bevat diverse vitamines o.a: Vit B1, Vit B2, Vit B3, Vit B6,Vit B9, Vit B12, Vit C, Biotine, Carnitine.

Vitamine B1.
Haalt energie uit de koolhydraten.

Vitamine B2.
Vitamine B2 of Riboflavine is de stressvitamine. Het zorgt er voor dat de Koi situaties die stress kunnen veroorzaken beter aankan. Ondersteunt ook de opbouw van spieren en slijmhuid. Zorgt voor de afbraak van koolhydraat, eiwitten en vetten.

Vitamine B3. 
Helpt bij de energieproductie en bevordert de werking van het zenuwstelsel.

Vitamine B6.
Vitamine B6 of Pyridoxine zorgt samen met vitamine B11 en B12 voor de opname van ijzer door het lichaam en deze vitamine is betrokken bij de vorming van rode bloedcellen. Deze drie vitaminen zorgen ook voor een goede werking van het zenuwstelsel en zijn betrokken bij het aminozuurmetabolisme. Daarbij met name weerstand verhogend.

Vitamine B12.
Vitamine B12 of Cobalamine zorgt samen met vitamine B6 en B11 voor de opname van ijzer door het lichaam en het is betrokken bij de vorming van rode bloedcellen. Een tekort aan deze vitaminen kan leiden tot bloedarmoede. Deze drie vitaminen zorgen ook voor een goede werking van het zenuwstelsel en zijn betrokken bij het aminozuur metabolisme. Daarbij met name energie opwekkend.

Carnitine. 
Carnitine levert een bijdrage aan de versterking van een verzwakt immuunsysteem. 

Biotine.
Deze vitamine speelt een rol in de energieproductie speelt een belangrijke rol bij de vet- en suikerstofwisseling en de productie van vetzuren. Ook is biotine van belang voor een gezonde huid.

€ 12.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

A2koi.nl Koi House of Kata
Product
 

Main Menu